tirsdag den 7. december 2010

Verizon toimitusjohtaja: 4G voidaan "korvata" kotiin internet-ja kaapeli, nopeuttaa johto leikkaus

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/07/verizon-ceo-4g-can-be-a-substitute-for-home-internet-and-cabl/:
Joskus täytyy ihmetellä, jos toimitusjohtaja tyypit ovat maksaneet paljon rahaa juuri siksi he voivat uskoa omaan kummallinen väittää. Viimeisimmät yrittää työntää rajoja hyväuskoisuutta on Verizon Ivan Seidenberg, joka kertoi sijoittajien konferenssissa, että hän näkee yhtiön hiljattain paljastettiin 4G tarjoaa muuttumassa "vaatimaton korvike" premium kodin viihde palvelujen tarjoamista kaapeli- ja online streaming yritykset. Hän myöntää, että nyt VZW uuden LTE verkon pidettävä lisäksi eikä tilalle, meidän yhteyksien maailmassa, mutta ajan mittaan, Seidenberg odottaa, että sen läsnäolo riittää vakuuttamaan enemmän ihmisiä katkaista napanuoran . Ehkä ne, jotka löytää 50 dollaria per 5GB maksu helpoin niellä ovat ne, joilla ei ole johtoa ollenkaan - folks maaseudulla joille langallinen laajakaista ei vielä ole vaihtoehto. Muuten meistä, meidän täytyy vain odottaa taloustieteen alkaa näyttää pikkuisen enemmän valittamalla.

Verizon toimitusjohtaja: 4G voidaan "korvata" kotiin internet-ja kaapeli, nopeuttaa johto leikkaus perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 joulukuu 2010 11:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde NASDAQ | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar