tirsdag den 7. december 2010

Google Maps Mobile 5 paljastettiin, lisää dynaaminen kartta piirustus-ja offline-tilassa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/06/google-maps-for-mobile-5-unveiled-adds-dynamic-map-drawing-and/:
Miksi katsoa staattisia kuvia, kun saat lisää 3D-näkymä kaupungin elämään? Googlen Maps Mobile 5 juuri katsellut lavalle Andy Rubin on D: Dive Into Mobile - ja prototyyppi Motorolan Honeycomb tabletti , ei vähempää! Suurin visuaalinen muutos on dynaaminen kartta piirustus: vektorien sijaan tasainen kuvien mittakaavassa tehdä hikka ja näyttää rakennukset täydennettävä yli 100 kaupunkia - meidän täytyy sanoa, se näyttää hyvältä. Vielä hauskempaa on, että voit nyt käyttää kahta sormea kallistaa ja kiertää karttaa (lisäksi liikkuvia ja hyppysellinen-to-zoom, tietenkin). Meille on kerrottu varastoinnin nämä vektorit on paljon pienempi kuin nykyinen kuva, joka vie meidät ... offline välimuistia. Kartat on tallessa sijainnit että menet (ja haku) useimmiten, ja se tulee pystyä uudelleenreitittää offline-tilassa Navigointi. Voit vielä yhteys muuttaa reittiä kokonaan - anteeksi, metro-suppilot - mutta kun mennään, vaikka olet eksynyt, voit silti olla kierrätetään takaisin raiteilleen.

Useimmat nykyaikaiset Android-puhelinten alkuperäisestä Droid edelleen voitava nauttia eniten, jos ei kaikki uudet ominaisuudet, riippuen laitteiston ominaisuudet (3D) ja "erillinen multitouch" laitteiston tuki - Nexus Mielenkiintoista kyllä, kannattaa vektorikarttoja mutta ei pyöri toiminnallisuutta, koska siitä puuttuu jälkimmäisen multitouch vaatimukset. Google lähetti meille luettelo laitteista, jotka tukevat 100 prosenttia 5,0: n ominaisuuksia, joita löytyy tauon jälkeen. Päivitys johtuu vuonna "lähipäivinä" mukaan Rubin. Loistava tapa aloittaa Nexus S käynnistää sitten.

Jatkaa lukeneisuus Google Maps Mobile 5 paljastettiin, lisää dynaaminen kartta piirustus-ja offline-tilassa

Google Maps Mobile 5 paljastettiin, lisää dynaaminen kartta piirustus-ja offline-tilassa perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 joulukuu 2010 22:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar