tirsdag den 7. december 2010

Piparkakku levyt aloittaa ruoanlaitto Galaxy S, EVO 4G, et al, näppäimistö siirretty ja juurtunut Androids

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/07/gingerbread-roms-start-cooking-for-galaxy-s-evo-4g-et-al-keyb/:
Voit kirjoittaa epäilyjä kun puhelin valmistaja lopulta kiertää tuottaa Android 2.3 päivitys (maaliskuu jos olet HTC kesäkuuta jos Samsung, 2017 jos olet onneton tarpeeksi omia Sony Ericsson), mutta älypuhelimen dev yhteisö ei toimi, että hitaasti. Kaverit, jotka räätälöityjen ROM vain pelkkä ylpeys se on jo alkanut toimittamisesta Gingerbread omistajille Samsung Galaxy S ja HTC EVO 4G ja Wildfire . It's all in hyvin syntymässä vaiheita ja varoitukset runsaasti, että sinun pitäisi asentaa vain nämä levyt, jos aiot osallistua kehitysprosessiin, mutta se antaa meille toivoa kuluvien uuden OS ei niin kaukaisessa tulevaisuudessa. Yksi asia, joka ei katso valmiita gobbled kuitenkin Gingerbread n uusi ohjelmisto näppäimistö - löydät latauslinkin ja asennusohjeet on Droid-Life linkkiä, vain muistaa tuoda juurtunut Android puhelimen mukana.

[Kiitos, Jacob]

Piparkakku levyt aloittaa ruoanlaitto Galaxy S, EVO 4G, et al, näppäimistö siirretty varten juurtunut Androids perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 joulukuu 2010 02:50:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink BriefMobile | lähde Matkapuhelinfoorumi (Galaxy S) , (EVO 4G) , (Wildfire) , Droid-Life | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar