tirsdag den 7. december 2010

Toshiba aikoo kolmikko tablettien CES: yksi kutakin Android, Chrome OS ja Windows 7

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/07/toshiba-planning-trio-of-tablets-for-ces-one-each-for-android/:
Joten mitä jos Libretto lähtenyt yhteiseen tietoisuuteen lähes yhtä nopeasti kuin se tuli se taas Folio 100 oli paha saada sen tärkeimpien UK vähittäiskauppias lopettaa sen ? Toshiba lupasi se olis perheen tablettia meille loppuun mennessä 2011 ensimmäisen neljänneksen ja suunnitelma ilmeisesti ei ole muuttunut. DigiTimes raportoi tänään, että kolme uutta Toshiba laatat on asetettu heidän debyyttinsä CES kuukauden ajan kaksi ne on varustettu 10,1-tuuman näytöt ja kolmasosa kokoinen 11,6 tuumaa. Microsoftin Windows 7 ja Googlen Chrome OS ja Android kukin on vastuussa näistä uuden tabletin toimintaympäristö, joka osoittaa, että Toshiba - aivan kuten muualla maailmassa - on vielä keksiä mielensä, mikä on paras Tablet OS siellä on. Meidän pitäisi tietää enemmän vain muutaman viikon.

Toshiba aikoo kolmikko tablettien CES: yksi kutakin Android, Chrome OS ja Windows 7 perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 joulukuu 2010 08:26:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde DigiTimes | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar