tirsdag den 7. december 2010

MantaroBot telepresence robotti toimii Skype, loukkaa meidän esteettisiä tunteita

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/07/mantarobot-telepresence-robot-works-via-skype-offends-our-aesth/:
Emme näe paljon tätä tilaa Mantaro, suunnittelu ja kehitys yritys, joka tekee yleensä asioita, kuten verkon hallinta-ja kytkimet televiestinnän. Siksi olimme iloisesti yllättyneitä, kun yhtiö julkisti edullinen telepresence robotti . Kuinka edullinen, kysyt? No, markkinoilla, joilla näitä asioita voi helposti maksaa reilusti yli kymppitonnin, MantaroBot voi olla sinun alennettu 3.500 dollaria. Valitettavasti markkinoilla, joilla näitä asioita voi helposti maksaa yli kymppitonnin, MantaroBot myös näyttää se maksaa alennettu 3.500 dollaria. Mutta tiedätkö mitä? Joskus on valittava toiminto yli muodon. Ja mitä saat täällä on melko yksinkertainen: kauko-operaattori ohjaa robotin ja kommunikoi käyttämällä Skype-laajennus (vain PC), joka mahdollistaa myös 180 asteen panoraama ja kallistumisen laivalla HD kamera. Tämä paha poika on myös infrapuna-anturit esteen havaitsemiseen, tietoliikenneyhteys seuranta (jos menet offline-MantaroBot pysähtyy paikoilleen) ja enemmän. Saatavilla nyt. PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä MantaroBot telepresence robotti toimii Skype, loukkaa meidän esteettisiä tunteita

MantaroBot telepresence robotti toimii Skype, loukkaa meidän esteettisiä tunteita perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 joulukuu 2010 10:06:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Mantaro | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar