tirsdag den 7. december 2010

Google Chrome OS saa yksityiskohtaisia

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/07/google-chrome-os-gets-detailed/:
Google vain demoed Chrome OS käynnissä pala viittaus laitteisto sen tapahtuman SF. Se vie vain neljä vaihetta ja alle minuutti perustaa upouusi Chrome OS-koneelle - se vetää kaikki Chrome teemat ja asetukset pilvi, joten se on valmis menemään melkein heti, ja muutokset etenevät alle toinen joissakin tapauksissa. Viittaus kone demoed pystyi palaamaan takaisin ylös nukkumaan melkein heti - Google sanoo rajoittava tekijä on itse kuinka nopeasti käyttäjä voi siirtää kätensä. (Ei niin, että nopeasti demo, mutta se oli silti todella nopeasti.) OS tukee myös useita tilejä Vieras-tilin, joka toimii näkymättömyystilassa, ja kaikki käyttäjien tiedot salataan automaattisesti. Käyttöjärjestelmää on ladattu lukumuistista, joita ei voi muuttaa ilman fyysistä pääsyä - teknologian, joka mahdollistaa tarkasti käynnistämistä, mutta myös näyttää tarkoittavan et voi juuri Chrome OS-koneelle. Mitä enemmän, OS päivittyy automaattisesti muutaman viikon välein - tavoitteena on, että se menisi nopeammin ajan, ei hitaampi.

Mukana on myös offline valmiudet - Google Docs oli demoed käynnissä paikalla, jossa muutokset synkronoidaan koneen käynnistyessä uudelleen. Tuntuu siltä, että on app-erityisominaisuus kuitenkin - apps Chrome verkkokauppa on rakennettu HTML5 offline-työtä, tietysti. Google myös demoed Google Cloud Tulosta, jonka avulla voit tulostaa omalla tulostimella kotona mistä tahansa. Chrome OS-laitteet voivat myös käyttää uutta Verizon 3G suunnitelmia offline-käyttöä varten - saat 100 Mt vapaata tietoja kuukaudessa kahden vuoden ajan, ja sitten suunnitelmat alkavat 9,99 dollaria ja päivän "rajattoman pääsyn" ilman sopimuksia tarvita . (Ei lopulta kansainvälisiä vaihtoehtoja, mutta ne eivät ole yksityiskohtaisia.)


Kehittäminen ...

Google Chrome OS saa yksityiskohtaisia perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 joulukuu 2010 14:20:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar