tirsdag den 7. december 2010

Visa hyväksyy DeviceFidelity n In2Pay mobiilimaksulla microSD-kortin käyttöön älypuhelimissa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/07/visa-clears-devicefidelity-s-in2pay-mobile-payment-microsd-card/:
Ei iPhone? Ei ongelma. Jos sinun muistaa, kuulimme jo toukokuussa, että Visa oli yhteistoiminnassa DeviceFidelity , jossa kaksi toitottaa ei-aivan-hoikka In2Pay tapauksessa , että lisäisin kontaktittoman tuilla Applen kultaseni. Tänään, muu maailma on vihdoin otettu huomioon. Edellä mainitut yritykset ovat vain selvitetty uuden In2Pay microSD ratkaisu käyttää todellisessa maailmassa, jossa BlackBerry Bold 9650 ja Samsung Elävä erityisesti nimetty yhteensopivia. Teoriassa vaikuttaa siltä, että lähes kaikki älypuhelin microSD-korttipaikka voidaan ohjattiin areenalla, ja Visa itse odottaa lisätä puhelinmalleja käyttää tätä tekniikkaa ", mukaan lukien puhelimet perustuvat Symbian-ja Windows-käyttöjärjestelmissä." Tämä paljastus tapahtuu, kun kiinteä 18 kuukauden testauksen ympäri maailmaa, mutta ei ole mitään lopullista sanaa, joista pankit tarjoavat tämän asiakkaille. Välinen ja äkillinen kiinnostus NFC -Amerikka vaikuttaa enemmän itsevarma kuin koskaan ennen liukua yhä syvemmälle loputon allas velan, ja siten vähemmän kitkaa kuin ennen! Meillä lapsi, meidän lapsi ... tavallaan.

Jatka käsittelyssä Visa hyväksyy DeviceFidelity n In2Pay mobiilimaksulla microSD-kortin käyttöön älypuhelimissa

Visa hyväksyy DeviceFidelity n In2Pay mobiilimaksulla microSD-kortin käyttöön älypuhelimissa perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 joulukuu 2010 10:56:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Visa | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar