tirsdag den 7. december 2010

SGI: n Ice Cube Air Modular datakeskuksia voidaan käyttää missä tahansa, jopa huppu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/07/sgis-ice-cube-air-modular-data-centers-can-be-deployed-anywhere/:
SGI: n Ice Cube Air Modular datakeskuksia voidaan käyttää missä tahansa, jopa huppu
SGI on varjo entisestä itsestään, myy nimensä on Rackable Systems ja esiintyy joissakin häpeällistä tilannetta komedioista. Haluamme muistaa vanha, kovempaa, edgier SGI, edelläkävijä tietokonegrafiikan alan, kun se tuli Straight Outta Sunnyvale 80-luvulla. Nyt se on tullut takaisin, käynnistää Ice Cube Air Modular Data Center, joka pystyy asuntojen neljä telineiden ja laajennettavissa jopa 80 ja yhteensä 97920 sydämiä ja 143.36PB tallennustilaa. Jokainen yksikkö on lähes täysin omavarainen, vaaditaan vain valtaa ja veden, joka voi tulla tavallinen vanha puutarhaletkua. Kustannukset alkaa 99000 dollaria, joka ei ole halpa, mutta me menimme eteenpäin ja tilasi neljä. Tiedätkö miten sen teemme.

Jatka käsittelyssä SGI: n Ice Cube Air Modular datakeskuksia voidaan käyttää missä tahansa, jopa huppu

SGI: n Ice Cube Air Modular datakeskuksia voidaan käyttää missä tahansa, vaikka huppu perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 joulukuu 2010 09:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar