tirsdag den 7. december 2010

Mo-DV tuo merkittäviä elokuvien ja microSD-kortteja

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/06/mo-dv-bringing-major-motion-pictures-to-microsd-cards/:
Vaikea sanoa, miksi täällä villitys on juuri nyt kiinni siitä - onhan valitse studiot lämmennyt ajatukselle laittamalla materiaaliasi flash varastointi vuotta sitten. Se sanoi, olemme nähneet niin Flix on Stix ja täällä vehje pinta saman kuukauden aikana, mutta rehellisesti, meillä oli vaikea uskoa, että se markkinarako odottaa räjähtää. Mo-DV on juuri ilmoittanut uuden Universal Player microSD-kortteja, jotka mahdollistavat Symbian, Android, Windows Mobile ja arjen Windows PC toistaa DRM'd elokuvia tallennetaan mikroskooppisen laatta muistia. Mitä Android käyttäjille, he tarvitsevat versio 2.1 tai uudempi, ja vaikka muutamat yksityiskohdat esitetään, yhtiö on myöntänyt, että enemmän alustan tuki on tulossa (onnea, Windows Phone 7 ). Kukaan ei puhu hinnoitteluun tai luovuttaa tietoja vielä, mutta mahdollisesti pelottavaa on tämä: onko kukaan koskaan miettinyt, kuinka hankalaa on pitää kourallinen microSD-kortteja noin, saati vaihtaa niitä sisään ja ulos älypuhelimen?

Jatka käsittelyssä Mo-DV tuo merkittäviä elokuvien ja microSD-kortteja

Mo-DV tuo merkittäviä elokuvien ja microSD-kortteja perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 joulukuu 2010 19:58:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar