tirsdag den 7. december 2010

ReWalk tukiranka myyntiin tammikuussa, ja hintaa ei ole varaa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/06/rewalk-exoskeleton-on-sale-in-january-for-a-price-you-cant-aff/:
Meillä on ollut silmät Argo Medical Technologies ReWalk pari vuotta, siitä lähtien Exoskeleton käveli näkymää kävelyä (ja ääni) pelottavasti muistuttaa RoboCop on. Laite painaa seitsemän kiloa ja on kaksi jalka housunkannattimet moottoroitu nivelet ja liiketunnistimet, valjaat ja reppu jolla tietokone, joka ohjaa laitteen ja akku kestää reilut kolme ja puoli tuntia. Lisäksi annetaan paraplegics kyky kävellä, tämä paha poika voidaan käsitellä terveyden komplikaatioita, jotka eivät voi kävellä itse, kuten ruoansulatuskanavan, sydän-ja verenkiertoelimistön kysymyksiä. Kun kliinisissä tutkimuksissa Yhdysvalloissa ja Israelissa, laite on määrä mennä myyntiin rehab eri puolilla maailmaa tämän vuoden tammikuussa. Kustannukset yhden tulee olemaan 100.000 dollaria merkki.

ReWalk tukiranka myyntiin tammikuussa, ja hintaa ei ole varaa perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 joulukuu 2010 18:46:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde DailyTech | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar