tirsdag den 7. december 2010

Työ, pelata yhteen puhelimeen: LG joukkueiden kanssa VMware käyttöönottoa Android puhelimia virtualisoinnin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/07/work-play-on-a-single-phone-lg-teams-up-with-vmware-to-deploy/:
VMware on chattailuun jopa saumatonta, seksikäs virtualisointi joukossa useita käyttöjärjestelmiä yhden älypuhelimen jonkin aikaa - ja se on vihdoin mahdollisuus antaa joukoittain ansiosta uusi kumppanuus LG. Suunnattu yrityksen Korean kakkonen puhelin valmistaja - joka on menossa 2011 isolla Android push - tulee sisällyttää VMwaren virtualisointi tekniikka joihinkin malleihinsa ensi vuoden alkaen Android mutta mahdollisesti siirtymässä muille alustoille ( Windows Phone 7 tulee heti mieleen) jos markkinat vaativat sitä.

Saatat ajatella, että se voi virtualisoida toisen käyttöjärjestelmän puhelimeen ei ole paljon vaikutusta kuluttajiin, mutta VMwaren sai pisteen: kanssa älypuhelimet tulossa enemmän loppukäyttäjän ilmiö kuin koskaan ennen, se kiristyy IT-osastot ja myydä työntekijöitä luopumaan henkilökohtaisten puhelimien hyväksi turvallinen, hallinnoi, yrityksen tarjoama vaihtoehto. Kun virtualisoitu asetukset, työ puhelin elämäänsä app sisällä henkilökohtaisia puhelin - kaksi puhelinnumeroa, kaksi täydellistä ympäristöjä, ja vain työympäristö voidaan ohjata IT nörtit. Pitkällä aikavälillä käsite olisi, että työntekijät voivat käyttää mitä tahansa puhelimeen heidän pikku sydämensä halusta - yritykset tarvitsee vain upottaa ne VMwaren asetukset päälle ja olet yhtäkkiä työsi puhelimen integroitu. Seuraa tauko lehdistötiedote ja video demo VMwaren virtualisointi-ohjelmisto (on Nexus, ei LG) toiminnassa.

Jatka käsittelyssä työskennellä, pelata yhteen puhelimeen: LG joukkueiden kanssa VMware käyttöönottoa Android puhelimia virtualisoinnin

Työ, pelata yhteen puhelimeen: LG joukkueiden kanssa VMware käyttöönottoa Android puhelimia virtualisoinnin perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 Dec 2010 08:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar