tirsdag den 7. december 2010

Google Nexus S preview

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/07/google-nexus-s-preview/:
Olemme täällä D: Dive Into Mobile-konferenssissa San Franciscossa, ja olemme juuri ollut mahdollisuus asettaa alati rakastava kätensä koko Googlen uusin wunderkind, Nexus S . Kuten olet varmaan jo lukenut ja nähnyt , laite on asetettu seuraava lippulaiva puhelimen urheilu puhdas Google kokemus. Eli koko Android 2.3 (AKA piparkakku ), urheilu hienovaraisesti muokattu käyttöliittymän suunnittelu ja touting joitakin potentiaalisesti tehokkaita uusia ominaisuuksia, kuten lähi-alan viestintään yhteensopivuus (laitteisto mahdollistaa - ja tämä laitteisto todellakin mahdollista). Puhuminen ja mutterit, puhelin ei ole loma, kehua kaikki suunnittelu suuntaukset Samsungin villisti suosittu Galaxy S line, mutta pakkaus ne tiukempi, tyylikkäämpi, nopeampi paketti.

Kuten näette kuvia ja videon alla, vietimme laatuaikaa uusin Nexus, ja olemme tehneet muutamia ammatillinen huomautuksia - niin seurata pitkin tauon jälkeen saada täyden skuuppi.

Jatkaa lukeneisuus Google Nexus S preview

Google Nexus S esikatsella perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 joulukuu 2010 03:30:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar