tirsdag den 7. december 2010

Acer Revo 100 nyt saatavilla Isossa-Britanniassa, slide-out RevoPad ja kaikki

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/07/acer-revo-100-now-available-in-uk-slide-out-revopad-and-all/:
Teimme vähän kaksinkertainen ottaa, kun ensin näki lehdistötiedotteessa tänä aamuna uuden Acer Revo 100. Seulonta kautta muistin pankkien (ja Engadget arkistot), vihdoin muistaa: "Revo 2" Intel CE4100 osoittanut pois aiemmin tänä vuonna IDF. Olemme vedonlyönti tämä on vain kahden ja Intel-versio on vielä matkalla, mutta nyt Revo 100: n pakkaus AMD Athlon II Neo dual-core prosessori NVIDIA ION grafiikka, maksimissaan 4GB DDR3 SDRAM, Dolby Home Theater v3, Blu-ray-asema, 802.11b/g/n ja lukuisia satamia HDMI ja kaksi mini-PCI Express-korttipaikkaa laajentamiseen. Lisää mielenkiintoisia, vaikka on dia-out RevoPad, joka voi toimia joko multitouch ele pad tai, jos käytössä, QWERTY-näppäimistö valaistuja näppäimiä samalla pinnalla. Ohjelmisto-viisas, meillä Windows 7 Home Premium 64-bittinen ja Acerin uusi clear.fi median jakojärjestelmä . Kun on se saatavilla? Nyt - ainakin Isossa-Britanniassa. Kuinka paljon? £ 599,99 sis. ALV. Olemme laski Acer linjaa kuin Yhdysvaltojen julkaisun tiedot; me kertoa, mitä me kuulemme. Lehdistötiedote tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus Acer Revo 100 nyt saatavilla Isossa-Britanniassa, slide-out RevoPad ja kaikki

Acer Revo 100 nyt saatavilla Isossa-Britanniassa, slide-out RevoPad ja kaikki alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 joulukuu 2010 11:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar