tirsdag den 7. december 2010

DoCoMo avustukset Japanin taksit WiFi, PSP, pieni punainen tarroja

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/07/docomo-grants-japanese-taxis-with-wifi-psps-little-red-sticker/:
DoCoMo avustukset Japanin taksit WiFi, PSP, pieni punainen tarroja
On monia erittäin tehokkaita tapoja kiertää Tokiossa, mutta vierailijoille takseja on yleensä alareunassa luetteloon. Ajurit harvoin puhuvat Englanti ja verrattuna muuhun maailmaan, he melko kallis (noin 8 dollaria alkaa, jopa sieltä). Mutta, jos huomaat jonkin he luonnollisesti erittäin puhdas ja hienostunut, että hienostuneisuutta saada vauhtia nyt on DoCoMo . 820 musta sedans vuokrataan Tokion varustettiin WiFi, vapaasti asiakkaiden käytettävissä, joilla häpäistä takapenkillä heidän backsides. 100 ja autot jopa Sonyn PSP : n takaisin siellä, mikä on outoa, koska olimme melko varma, että jokainen Tokiossa oli jo yksi - tai DS , ainakin. Nämä erityisesti varustettu taksit voidaan tunnistaa punaisesta DoCoMo WiFi tarroja oviin, joten en hyväksy mitään vähemmän, ei väliä kuinka myöhässä olet siitä KneuKlid Romanssi konsertti Shinjukussa.

DoCoMo avustukset Japanin taksit WiFi, PSP, pieni punainen tarroja perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 joulukuu 2010 10:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Akihabara News | lähde NTT DoCoMo | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar