lørdag den 4. juni 2011

Gillmor Gang 6.04.11 (TCTV)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ZKZ5U_Buuck/:

Array

MobileNotifier dev yleisomistukseen Apple työtä IOS framework?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/04/mobilenotifier-dev-snapped-up-by-apple-to-work-on-ios-framework/:


Sanoimme, että MobileNotifier huomaamaton ilmoitukset voivat olla yhden parhaista syy karkaaminen sinun IOS laite, ja se kuulostaa Apple saattaa sopia - Redmond Pie raportteja pääkehittäjä Peter Hajas on rohkeampi pois Cupertino tietokoneen yritys työskennellä IOS itse. Hajas kirjoitti, että hän oli tauolla MobileNotifier, ja jotkut uudenaikainen salapoliisityötä kaivoi loput - haja-verhottu viittaus Steve Jobs, piipittää mainitaan California "hedelmät" yritys ja lopuksi väitetään kuvakaappaus Hajas tulon Applen työntekijä tietokantaan. Olemme tunne hieman haikea koko juttu, kertomaan totuus, kun taas me halua joutua tuhota iPhone-ketjut, ajatus, että tämä kaikki tapahtuu nyt ehdotetaan emme näe parantunut ilmoitukset Ios 5 Tule maanantai .



[Kiitos, Jeff]

MobileNotifier dev yleisomistukseen Apple työtä IOS framework? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 kesäkuu 2011 16:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Redmond Pie | Lähetä | Kommentit

David Hornik: Miksi Real Yrittäjät eivät sitä rahaa (TCTV)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/tw0vu_Nu6KM/:

Array

Microsoft esittelee uusia ominaisuuksia Windows Phone Mango Musiikki ja video hubit

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/04/microsoft-outlines-new-features-for-windows-phone-mangos-music/:


Kun Microsoft julkisti Windows Phone Mango viime kuussa, yhtiö käytti paljon aikaa kävelyä meille muutamia 500-plus muutoksia OS - etenkin, keskustelu viestiketjut, ihmiset ryhmiin, parannettu hakutoiminto , Twitter ja LinkedIn integraatio, IE9 , ja heti reagoiva Bing Vision . Ei ole ihme, että Redmond ei ollut paljon aikaa puhua multimedia. No, yritys vain vuotanut pavut blogi, jossa esitetään roppakaupalla uusia ominaisuuksia, joka kulkee läpi alkaen podcastit parannettu toisto-ohjaimia. Meillä on paljon kertaus, joten liity meihin ohi tauko, ei sinua?


Jatkaa lukeneisuus Microsoft esittelee uusia ominaisuuksia Windows Phone Mango Musiikki ja video hubit


Microsoft esittelee uusia ominaisuuksia Windows Phone Mango Musiikki ja video hubit perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 kesäkuu 2011 14:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink WMPoweruser | lähde Microsoft | Lähetä | & nb

Eee Pad muuntaja kiinni pelissä mukava PS3-ohjaimen (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/04/eee-pad-transformer-caught-playing-nice-with-ps3-controller-vid/:

ASUS EeePad Muuntaja Toistot Nizza PS3-ohjain

Aiemmin tällä viikolla Eee Pad Transformer teki itse makea päivityksen muodossa Android 3.1, ja se tuli USB host tukea. Kun teimme käytännön kanssa Honeycomb päivitys ei onnistunut demo ominaisuus, koska hyvin, Xoom ei ole USB-porttia. Mutta Muuntaja näppäimistö telakka on pari 2,0 liittimiin ja joku ystävällisesti lähettää YouTube vid ja PS3-ohjaimen ja ASUS tablet saada pelinsä. Teoriassa tämän pitäisi toimia minkä tahansa USB peliohjain, mukaan lukien Xbox 360. Ainoa haittapuoli? Sinulla on kytketty - ei Bluetooth tukea täällä. Seuraa tauko nähdä sen toimintaa ja täyttävät oman Android-rakastava uteliaisuutta.



[Kiitos, Ben]

Jatka käsittelyssä Eee Pad muuntaja kiinni pelissä mukava PS3-ohjaimen (video)


Eee Pad muuntaja kiinni pelissä mukava PS3-ohjaimen (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 kesäkuu 2011 15:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink HKtech | lähde ASUS UK (Twitter) , MrEverblue82 | Lähetä | Kommentit

Käyttämällä keskiarvot taivuttaa epävarmuus Periaate

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/922e-7NyWh8/Using-Averages-To-Bend-the-Uncertainty-Principle:

Summerbreeze kirjoittaa "Tutkijat Toronton yliopistossa on suoritettu kahden raon koe, julkaistiin Science, joka käyttää" heikko mittaus "on fotonit työntää takaisin rajat, mitä voidaan tietää niistä, koska Heisenberg epävarmuuden periaate. Jason Palmer tekee hienoa työtä raportointi kokeilu meille pelkkä kuolevaisten BBC: n artikkeli: "joukkue saa fotonit läpi ohut suikale on mineraali kalsiitti, joka antoi jokaiselle fotoni pieni tönäisy tieltään, ja paljon poikkeama riippuu joka viiltää sen läpi. keskiarvona yli paljon fotoneja läpi laitteen, ja vain mittaamalla valon kuvioita kamera, joukkue pystyi päättelemään, mitä reittejä fotonit oli tehnyt. Vaikka he pystyivät helposti seuraamaan häiriöitä kuvio osoittaa aaltoluonne valoa, he pystyivät myös nähdä mistä rakoja fotonit oli tullut, varma merkki niiden hiukkasten luonne. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Opiskelijat Win NASA Moon Robot Kilpailu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jtUZ3WGnXno/Students-Win-NASA-Moon-Robot-Competition:

Mikkeles kirjoittaa "Kun uuvuttava viiden päivän testi materiaali-kerätä kyky, joukkue Laurentian yliopiston palasi kotiin Sudbury, Kanada voittaa NASAn toisen vuotuisen Lunabotics kilpailua. Toinen sija meni Pohjois-Dakota, ja West Virginia University sijoittui kolmanneksi . "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






iTunes vuoto ehdottaa "automaattisen lataamisen 'over-the-air päivitykset tulevat Ios 5

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/04/itunes-leak-suggests-automatic-download-over-the-air-updates-a/:


Kun lyijyä jopa tämän vuoden WWDC , olemme tähän asti tietää kolme asiaa varmasti: Apple julkistaa OS X Lion , iCloud ja ... automaattinen, yli-the-air app päivityksiä IOS 5 , ilmeisesti. Etsiessään päivitykset iTunesissa, MacRumors lukija luiskahtanut tämän sivun, joka viittaa "Automaattinen Download"-ominaisuus, joka mahdollistaa langattoman synkronoinnin. Myös se, että Apple lähtivät sen tapa sanoa "... jos laitteessa on automaattinen Lataa käytössä apps" saa meidät miettimään, mitä muuta me pian voidaan päivittää langattomasti. Yhtiö on sittemmin vetänyt tattletale sivu iTunesissa, mutta MacRumors tarttui kuvakaappaus kun se oli vielä elää. Näyttää kissan pussista, mutta kerromme sinulle, kun Jobs & Co tehdä virallisia maanantaina .

iTunes vuoto ehdottaa "automaattisen lataamisen 'over-the-air päivitykset ovat tulossa IOS 5 perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 kesäkuu 2011 13:05:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde MacRumors | Lähetä | Kommentit

Wikileaks uusissa oikeudellisissa Battle

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/y4y3U-OW7hc/WikiLeaks-In-New-Legal-Battle:

geegel kirjoittaa "Yhdysvaltain oikeusministeriö on nyt taistelevat oikeudessa vaatimuksia kolmesta Wikileaks liittolaisensa paljastaa nimiä useita sähköisiä palvelualustat että pyyntöjä luovuttamaan käyttäjän tiedot. Tämä tulee sen jälkeen, Twitter saatu tuomioistuimen jotta unseal vaatimuksiin, jotta ilmoitettava kolme henkilöä. Nykyinen oikeudellinen rivi on nähnyt niin ACLU ja EKTR antaa oikeusapua Wikileaks osakkuusyhtiöissä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Aseta kolikko: Eyez 720p video-tallennus lasit (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/04/insert-coin-eyez-720p-video-recording-glasses-video/:

Vuonna Aseta kolikko, katsomme jännittävä uuden teknologian hanke, joka edellyttää rahoitusta ennen kuin se osuu tuotantoa. Jos haluat piki hanke, ole hyvä ja lähetä meille vihje kanssa "Aseta kolikko", kuten otsikkokenttään.





Ensin kuulin Eyez videotallenne lasit käsite jo maaliskuussa , kun ne tutut mustat kehykset pakattu 1080p kamera, 16GB flash-muistia, WiFi, ja dual exawatt-luokan laserit (ok, teimme että viimeinen osa ylös). Nimetty sen tuotteen "utopic näkemystä" ZionEyez nyt prototyypin enemmän maadoitettu spec lista, myös 720p kamera ja 8 Gt muistia, sekä mikro-USB-ja Bluetooth-yhteyden livecasting on Qik tai Livestream - Truman Show tyyliin. Pelkää et voi vetää pois nämä suurten sävy linssit yöllä tai että huippusalaista (sisätiloissa) työkokous? Voit vaihtaa pois irrotettava aurinkolasien linssit selkeä version, tai heittää resepti päivänvalossa (värillinen) tai sisätiloissa makuja, koska monet optikkoliikkeiden kuvan oikeankokoisia linssit. Saatavuus näistä 199 dollaria HD Ray Ban klooneja on tällä hetkellä teilataan laskee (olettaen ZionEyez törmää rahoituksen kohde), mutta voit etukäteen tilata parin 150 dollaria Siionin Kickstarter sivu.

Jatka käsittelyssä Aseta kolikko: Eyez 720p video-tallennus lasit (video)


Filed under:


Aseta kolikko: Eyez 720p video-tallennus lasit (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 kesäkuu 2011 12:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Kickstarter | lähde ZionEyez | Lähetä | Kommentit

Skype pyrkii Voita Reverse Engineering

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cs7wFQIQLfo/Skype-Is-Working-To-Defeat-the-Reverse-Engineering:

ndogg kirjoittaa "Michael Larabel on Phoronix oli sähköpostitse vastaus käänteiseen suunnitteluun Skype protokolla VP Skypen PR-yrityksen, joka sanoi, että reverse engineering tehtiin käytöstä roskapostin / phishing, ja että se on loukannut niiden IP, ja että he työskentelevät voittaa se. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Nintendo Wii HD / projekti Cafe huhu ratsia: Mitä E3 pidä pelaamista jättiläinen?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/04/nintendo-wii-hd-project-cafe-rumor-roundup-what-will-e3-hold/:

Nintendo Wii HD / projekti Cafe huhu ratsia: Mitä E3 pidä pelaamista jättiläinen?

Olemme muutaman päivän pois E3 , että maaginen paikka, jossa unelmat ja fanboys ja tytöt kaikilla elämänaloilla samanaikaisesti appeased ja hieman pettynyt. Yllätykset odotetaan kaikkien kolmen suuren tänä vuonna - ja erityisesti Nintendo. Miten pelaamista jättiläinen viime vuodesta 3DS debyytti ? Kaikki merkit viittaavat ilmoitusta Wii seurannassa, jotka olemme kuulleet vuorotellen nimitystä "Wii HD" ja "Project Cafe." Huhuja, vuotoja, ja satunnaisesti vähän vahvisti tiedon on rehottavat kuukausina ja viikkoina johtavaa tapahtumaa. Olemme weaved kaikki yhteen yhdeksi kätevä opas, varmista, että olemme kaikki samalla sivulla, tulee tiistaiaamuna.



Let's start with aito vähän tietoa: viime huhtikuussa, yhtiön toimitusjohtaja Satoru Iwata vahvisti, että Nintendo on itse asiassa työskentelevät HD seurannassa on Wii, joka johtuu todennäköisimmin vuonna 2012. Muutama päivä ennen tätä ilmoitusta, tarvittavat epätarkkoja kuvia konsolin käsitteiden esiin, yksityiskohtaisesti valvojien kanssa sulautettujen kosketusnäytöt että näyttää järjestelmän 1080p pelin kautta tekniikka nimeltä Stream Screen. Nämä varmasti olleet ensimmäinen käsitteitä konsoli olemme nähneet - ja he olivat ilmeisesti ensimmäinen esille tuomat ihmiset on 4chan.

Jatkaa lukeneisuus Nintendo Wii HD / projekti Cafe huhu ratsia: Mitä E3 pidä pelaamista jättiläinen?


Nintendo Wii HD / projekti Cafe huhu ratsia: Mitä E3 pidä pelaamista jättiläinen? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 kesäkuu 2011 11:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink GameDynamo , Escapist , Joystiq , AfterDawn , Kotaku | lähde GI , CVG , IGN (1) ,

Mars Rover Opportunity Ylittää 30 km Ajo

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Yxel53Loyj8/Mars-Rover-Opportunity-Surpasses-30km-Driving:

Phoghat lähettää tämä lainaus Universe Today: "Hänen viimeisin ajomatkan 482 metriä 1. kesäkuuta 2011 (Sol 2614), NASAn Opportunity Mars Rover on zoomataan ohi käsittämättömän 30km merkki yhteensä välimatkatietojen alkaen turvallisesti laskeutua Marsiin lähes seitsemän ja puolet vuotta sitten Tammikuu 24, 2004. Se on 50 kertaa yli noin varttimailin liikkuvien matkaa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti. ja mahdollisuudet ovat edelleen voimissaan, hyvä terveys ja on runsaasti aurinkoenergian hän jatkaa ajoa hänen kunnianhimoinen maitse vaeltaa yli Marsin tasankojen Meridiani Planum. Hän on menossa jättiläinen Endeavour kraatteri noin 22 km halkaisijaltaan. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






RadioShack imee OS tunnustaminen: lähellä, mutta ei Android

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/04/radioshack-sucks-at-os-recognition-close-but-no-android/:

RadioShack imee OS tunnustaminen: lähellä, mutta ei Android

"Tee se Android?" Yritätkö sanoa Elop hän valitsi väärän OS , RadioShack?



[Kiitos, Travis]

RadioShack imee OS tunnustaminen: lähellä, mutta ei Android perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 kesäkuu 2011 10:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Tech esittänyt merkityksellisiä | | Lähetä | Kommentit

Hacker Group LulzSec haasteet FBI

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3R5feB15c5I/Hacker-Group-LulzSec-Challenges-FBI:

Tiek00n kirjoittaa "Hakkeri Group LulzSec" on saanut osakseen viime aikoina heidän hakata PBS ja Sony. Heidän viimeisin kohde: FBI affiliate Infragard. Konserni väittää, "Se on tullut valitettavan huomiota, että Naton ja hyvä ystävämme Barrack Osama -Llama 24.-luvulla Obaman äskettäin kasvattaneet panokset osalta hakkerointi. Nyt he kohtelevat hakkerointi kuin sotatoimia. Joten me vain hakata FBI sidoksissa verkkosivuilla (Infragard, erityisesti Atlanta luku) ja vuoti sen käyttäjäkuntaa. Me otti myös kokonaan haltuunsa päällä ja turmeltu se ...'"


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.