lørdag den 4. juni 2011

Joustava langatonta lataamista arkki voi lopulta kääntyä teidän luiseva farkut valtaan housut (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/03/flexible-wireless-charging-sheet-could-eventually-turn-your-skin/:

Joustava langatonta lataamista arkki voi lopulta kääntyä teidän luiseva farkut valtaan housut (video)

Jos et ole vielä kuullut, langaton lataus on muotia - autot , kamerat , ja tietenkin matkapuhelimesta ovat kaikki hyötyneet orastavaa tekniikkaa. Nyt tutkijaryhmä Japanin National Institute of Information and Communications Technology (NICT) ovat komeilu 2D voimansiirto, joka voisi kääntää taskut langattomaan latausasemaa. Mukaan sen luojat, "Kun 2,4 korkean taajuuden signaali lähetetään läpi levyn, siitä tulee langaton johtava kohde." Sähkömagneettiset aallot ovat vallattu levyt ja voidaan keskittää tietyille alueille, jolloin yksittäisten aktivoinnin useita laitteita, ja näin lisätä tehokkuutta - järjestelmät kuten Qi edellyttävät nykyisin oma lähetin laitekohtaisesti. NICT sanoo voima se tarjoaa vielä suhteellisen vähäistä - noin 1W - mutta se aikoo lopulta tuoda teknologia pehmeät kankaat. Joten ehkä siitä, että Snuggie latausasema olet haaveillut ole niin hankalaa, kun kaikki.

Joustava langatonta lataamista arkki voi lopulta kääntyä teidän luiseva farkut valtaan housut (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 kesäkuu 2011 18:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde DigInfo | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar