lørdag den 4. juni 2011

iTunes vuoto ehdottaa "automaattisen lataamisen 'over-the-air päivitykset tulevat Ios 5

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/04/itunes-leak-suggests-automatic-download-over-the-air-updates-a/:


Kun lyijyä jopa tämän vuoden WWDC , olemme tähän asti tietää kolme asiaa varmasti: Apple julkistaa OS X Lion , iCloud ja ... automaattinen, yli-the-air app päivityksiä IOS 5 , ilmeisesti. Etsiessään päivitykset iTunesissa, MacRumors lukija luiskahtanut tämän sivun, joka viittaa "Automaattinen Download"-ominaisuus, joka mahdollistaa langattoman synkronoinnin. Myös se, että Apple lähtivät sen tapa sanoa "... jos laitteessa on automaattinen Lataa käytössä apps" saa meidät miettimään, mitä muuta me pian voidaan päivittää langattomasti. Yhtiö on sittemmin vetänyt tattletale sivu iTunesissa, mutta MacRumors tarttui kuvakaappaus kun se oli vielä elää. Näyttää kissan pussista, mutta kerromme sinulle, kun Jobs & Co tehdä virallisia maanantaina .

iTunes vuoto ehdottaa "automaattisen lataamisen 'over-the-air päivitykset ovat tulossa IOS 5 perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 kesäkuu 2011 13:05:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde MacRumors | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar