lørdag den 4. juni 2011

Kinect hakata kääntyy olohuoneesi hullu yhden miehen laser techno tanssiaistilaisuus (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/03/kinect-hack-turns-your-living-room-into-a-crazy-one-man-laser-te/:

Kinect hakata kääntyy olohuoneesi hullu laser techno tanssiaistilaisuus

Olemme nähneet sen tuen leikkaus , auttaa tekemään älykkäämpiä robotteja , ja jopa tehdä joitakin pelaamista juttuja , mutta rehellisesti, mitä hyötyä on ohjain, jos se ei polttoainetta hullu techno tanssi osapuolille? Vimeo käyttäjän Matt "Namethemachine" Davis lähetetty videon uuden hakata oheislaitteiden, käyttämällä kameran perustuva liikkeentunnistus yhdessä Ableton Live, DMX protokolla ja viisaampi hackery luoda yhden miehen elektro-laservalon show. On helppo nähdä tämän tulossa vähän käsistä todella nopeasti huoneessa täynnä hurmioituneille klubin kävijät, mutta jos etsit uudestaan ​​yhteisöllinen kokemus sinulle ja kissa omassa yhden makuuhuoneen asunto, tämä saattaa olla vain lippu .

Jatka käsittelyssä Kinect hakata kääntyy olohuoneesi hullu yhden miehen laser techno tanssiaistilaisuus (video)


Kinect hakata kääntyy olohuoneesi hullu yhden miehen laser techno tanssiaistilaisuus (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 kesäkuu 2011 20:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Luo Digital Music | lähde Vimeo | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar