lørdag den 4. juni 2011

PSN "Welcome Back"-paketti on täällä, meidän pitkän maailmanlaajuinen painajainen on ohi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/03/psn-welcome-back-package-is-here-our-long-global-nightmare-is/:

Tervetuloa takaisin, älä vihaavat meitä

O frabjous päivä! Callooh! Callay! Vakavasti, vaikka muutama Engadget toimittajat ovat chortling iloa. PSN ja Qriocity palvelu on palautettu Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa ja sen kunniaksi (ja rauhoittaa kiehuu turhautuminen sen asiakkaista) Sony on käynnistänyt " tervetuloa takaisin "-ohjelman. Voidakseen saada joudut kuulunut ennen 20 huhtikuu, mutta muuten se on suhteellisen karsinnassa ilmaiseksi. Tuli jopa PlayStation Storesta ja pää "Welcome Back"-välilehti voit lunastaa pari ilmaisia ​​pelejä (sinulla viisi eri PS3 ja neljä PSP). Lisäksi jokainen saa kuukauden PlayStation Plus ilmainen ja siellä valikoima "meitä" elokuvan vuokrat käytettävissä viikonloppuna. On olemassa muutamia muita ilmaisohjelmia lepyttää massojen tavoin minäkin 100 vapaa kohteita PlayStation Home, vaikka nykyinen Plus ja Music Unlimited Premium tilaajat saavat 60 ja 30 päivä monisteen osalta. Jos sinulla mitään polttavia kysymyksiä vielä vastattava, tutustu melko pitkä FAQ lähteellä linkkiä ja nauti! Se ei ole jokapäiväistä, että yritys vain heittää auki tulva portit vapaata kamaa.

PSN "Welcome Back"-paketti on täällä, meidän pitkän maailmanlaajuinen painajainen on ohi perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 kesäkuu 2011 21:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Joystiq | lähde PlayStation Blog | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar