lørdag den 4. juni 2011

Simple DIY cellbot ojien Arduino, jousts huonosti (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/03/simple-diy-cellbot-ditches-arduino-jousts-poorly-video/:





Haluatko suloinen pikku Android cellbot soittaa oman, mutta eivät ole aivan valmis puuttumaan Arduino koodin? Darrell Taylorin sinulle kuulu ja ääni-ohjattu, Turnajaiset cellbot: ei muss, ei meteliä, ei mikrokontrolleri. Tee projektin, TRRSTAN, hyväksyy komentoja Googlen kautta chat, web-selain, tai Wii Remote kalkkiviivoilla kuulokeliitännän kautta sinun Android puhelin - robotin aivot, tietenkin. Tack muutama hätävara aseita hankitaan paikallisesti dollari säilyttää, ja sinulla kotitekoinen soturi voit olla ylpeä. Haluatko yhden? Taylor on valmiin pakin käytettävissä vain ujo 50 dollaria, ja tarjoaa "valmiin" vaihtoehto extra-laiska robotti harrastaja. Tietenkin voit aina palata pelissä Android-botit kanssa Legos jos et ole aivan valmis ison pojan maailmaan DIY. Just sano.

Simple DIY cellbot ojien Arduino, jousts huonosti (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 kesäkuu 2011 23:35:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Tee | lähde Merkki: Hankkeet | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar