lørdag den 4. juni 2011

Aseta kolikko: Eyez 720p video-tallennus lasit (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/04/insert-coin-eyez-720p-video-recording-glasses-video/:

Vuonna Aseta kolikko, katsomme jännittävä uuden teknologian hanke, joka edellyttää rahoitusta ennen kuin se osuu tuotantoa. Jos haluat piki hanke, ole hyvä ja lähetä meille vihje kanssa "Aseta kolikko", kuten otsikkokenttään.





Ensin kuulin Eyez videotallenne lasit käsite jo maaliskuussa , kun ne tutut mustat kehykset pakattu 1080p kamera, 16GB flash-muistia, WiFi, ja dual exawatt-luokan laserit (ok, teimme että viimeinen osa ylös). Nimetty sen tuotteen "utopic näkemystä" ZionEyez nyt prototyypin enemmän maadoitettu spec lista, myös 720p kamera ja 8 Gt muistia, sekä mikro-USB-ja Bluetooth-yhteyden livecasting on Qik tai Livestream - Truman Show tyyliin. Pelkää et voi vetää pois nämä suurten sävy linssit yöllä tai että huippusalaista (sisätiloissa) työkokous? Voit vaihtaa pois irrotettava aurinkolasien linssit selkeä version, tai heittää resepti päivänvalossa (värillinen) tai sisätiloissa makuja, koska monet optikkoliikkeiden kuvan oikeankokoisia linssit. Saatavuus näistä 199 dollaria HD Ray Ban klooneja on tällä hetkellä teilataan laskee (olettaen ZionEyez törmää rahoituksen kohde), mutta voit etukäteen tilata parin 150 dollaria Siionin Kickstarter sivu.

Jatka käsittelyssä Aseta kolikko: Eyez 720p video-tallennus lasit (video)


Filed under:


Aseta kolikko: Eyez 720p video-tallennus lasit (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 kesäkuu 2011 12:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Kickstarter | lähde ZionEyez | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar