lørdag den 4. juni 2011

YouTube kattaa Creative Commons lisensointiin, kääntyy teidän kiva kisu tulee Mashup rehun

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/04/youtube-embraces-creative-commons-licensing-turns-your-cutesy-k/:

YouTube kattaa Creative Commons lisensointiin, kääntyy teidän kiva kisu tulee Mashup rehun

Sourcing materiaalia mekka Viral Video on aina ollut hieman epävarma - kuka tietää, mikä yltiöpäinen Beyonce fani purra takaisin kun paloitella ja niiden Single Ladies kunnianosoitus video . Kuitenkin YouTube äskettäin lisätty Creative Commons lisenssien vaihtoehto juuri tehnyt paljon helpompaa mashup astumatta kenenkään tikari-urheilu varpaat. Käyttäjät annetaan nyt mahdollisuus valita YouTuben tavallinen vientilupa tai Creative Commons Nimeä (CC BY) lisenssin, joka on valittu, lisää automaattisesti videon kirjaston vastaavasti nimitti videoita, nyt saatavilla leikkaus ja tekstitys ilo. Nimeäminen on sijoitettu alla mitään videokuvaa materiaalia Creative Commons kirjasto. Niistä enemmän ammatillista asuja lisäämällä niiden videoita CC-allas ovat Al Jazeera ja C-SPAN - joka on valmis näkemään Rukkaset Kitten ja Sarah Palin kisata yli veronalennuksista? Voit nyt käyttää Creative Commons kirjaston kautta YouTube-video editori .

YouTube kattaa Creative Commons lisensointiin, kääntyy teidän kiva kisu tulee mashup rehun perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 kesäkuu 2011 08:10:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink GigaOM | lähde YouTube | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar