lørdag den 4. juni 2011

Apple, Google tarjouksia Nortelin patenttia saada kilpailuoikeuden valvonnan

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/0XGt4ZiCj0k/apple-bid-on-nortel-patents-getting-anticompetitive-scrutiny.ars:


Yhdysvaltain oikeusministeriö on tiettävästi alkanut tutkia esitettyjä tarjouksia Applen ja Googlen Nortelin patenttisalkun varmistaakseen, että ei tule mitään kilpailunvastaisia ​​metkut lähteiden mukaan puhuvan Wall Street Journal . Apple erityisesti on oikeusministeriön edun, lähteet väittävät, sillä yhtiö on viime aikoina "[väittäen] tekijänoikeuksien muihin yrityksiin."


Nortel, kanadalainen televiestintälaitteissa valmistaja haki konkurssisuojaa tammikuussa 2009 , alkoi ryhmittely sen patenttisalkku viime vuonna eri teknologiaa "kauhat" myytäväksi muille yhtiöille. useita suuria nimiä otti ensimmäisellä kierroksella hinnoittelua , luettuna RIM, Apple ja Google, jotka olivat todennäköisesti menossa jälkeen Nortelin erittäin arvostettuja 3G-ja 4G patentteja.


Mukaan lehden, mutta Applen kiinnostus Nortel patenttien on jonkin verran aihetta huoleen. Yritys on ollut mukana useissa immateriaalioikeuksia ja patenttioikeudenkäynti kaltaisten yritysten kanssa Nokia , Samsung , HTC , ja Amazonin kuin myöhään, ja oikeusministeriön epäilemättä haluaa varmistaa Apple ei yksinkertaisesti väärinkäyttöä Nortelin salkun jotta haastaa useampia yrityksiä. Lehdessä n lähteiden mukaan Apple "on ollut keskusteluissa" Yhdysvaltojen oikeusministeriön kanssa, jotta voitaisiin vastata näihin huolenaiheisiin.


Mitä Google, oikeusministeriön on tiettävästi jo alkanut tarkistamaan 900000000 dollaria tarjouksen patenttien, vaikka ei ilmeisesti ole suuria kilpailuongelmia Googlen loppuun.


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar