lørdag den 4. juni 2011

Nintendo Wii HD / projekti Cafe huhu ratsia: Mitä E3 pidä pelaamista jättiläinen?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/04/nintendo-wii-hd-project-cafe-rumor-roundup-what-will-e3-hold/:

Nintendo Wii HD / projekti Cafe huhu ratsia: Mitä E3 pidä pelaamista jättiläinen?

Olemme muutaman päivän pois E3 , että maaginen paikka, jossa unelmat ja fanboys ja tytöt kaikilla elämänaloilla samanaikaisesti appeased ja hieman pettynyt. Yllätykset odotetaan kaikkien kolmen suuren tänä vuonna - ja erityisesti Nintendo. Miten pelaamista jättiläinen viime vuodesta 3DS debyytti ? Kaikki merkit viittaavat ilmoitusta Wii seurannassa, jotka olemme kuulleet vuorotellen nimitystä "Wii HD" ja "Project Cafe." Huhuja, vuotoja, ja satunnaisesti vähän vahvisti tiedon on rehottavat kuukausina ja viikkoina johtavaa tapahtumaa. Olemme weaved kaikki yhteen yhdeksi kätevä opas, varmista, että olemme kaikki samalla sivulla, tulee tiistaiaamuna.



Let's start with aito vähän tietoa: viime huhtikuussa, yhtiön toimitusjohtaja Satoru Iwata vahvisti, että Nintendo on itse asiassa työskentelevät HD seurannassa on Wii, joka johtuu todennäköisimmin vuonna 2012. Muutama päivä ennen tätä ilmoitusta, tarvittavat epätarkkoja kuvia konsolin käsitteiden esiin, yksityiskohtaisesti valvojien kanssa sulautettujen kosketusnäytöt että näyttää järjestelmän 1080p pelin kautta tekniikka nimeltä Stream Screen. Nämä varmasti olleet ensimmäinen käsitteitä konsoli olemme nähneet - ja he olivat ilmeisesti ensimmäinen esille tuomat ihmiset on 4chan.

Jatkaa lukeneisuus Nintendo Wii HD / projekti Cafe huhu ratsia: Mitä E3 pidä pelaamista jättiläinen?


Nintendo Wii HD / projekti Cafe huhu ratsia: Mitä E3 pidä pelaamista jättiläinen? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 kesäkuu 2011 11:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink GameDynamo , Escapist , Joystiq , AfterDawn , Kotaku | lähde GI , CVG , IGN (1) ,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar