lørdag den 4. juni 2011

MobileNotifier dev yleisomistukseen Apple työtä IOS framework?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/04/mobilenotifier-dev-snapped-up-by-apple-to-work-on-ios-framework/:


Sanoimme, että MobileNotifier huomaamaton ilmoitukset voivat olla yhden parhaista syy karkaaminen sinun IOS laite, ja se kuulostaa Apple saattaa sopia - Redmond Pie raportteja pääkehittäjä Peter Hajas on rohkeampi pois Cupertino tietokoneen yritys työskennellä IOS itse. Hajas kirjoitti, että hän oli tauolla MobileNotifier, ja jotkut uudenaikainen salapoliisityötä kaivoi loput - haja-verhottu viittaus Steve Jobs, piipittää mainitaan California "hedelmät" yritys ja lopuksi väitetään kuvakaappaus Hajas tulon Applen työntekijä tietokantaan. Olemme tunne hieman haikea koko juttu, kertomaan totuus, kun taas me halua joutua tuhota iPhone-ketjut, ajatus, että tämä kaikki tapahtuu nyt ehdotetaan emme näe parantunut ilmoitukset Ios 5 Tule maanantai .



[Kiitos, Jeff]

MobileNotifier dev yleisomistukseen Apple työtä IOS framework? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 kesäkuu 2011 16:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Redmond Pie | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar