torsdag den 10. marts 2011

OpenSUSE 11.4 Julkaisupäivä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zuBjp_Xd3pg/OpenSUSE-114-Released:

MasterPatricko kirjoittaa hyviä uutisia SUSE: "Meillä on ilo ilmoittaa käynnistämistä 11,4 vuonna openSUSE perinnettä viimeisintä teknologiaa samalla kun säilytetään vakaus. 11,4 julkaisu tuo merkittäviä parannuksia sekä uusin Free Software sovelluksia. Yhdistettynä syntynyt uusia työkaluja, hankkeita ja palveluja ympäri julkaisu, 11,4 merkitsee esitellä kasvua ja elinvoimaa openSUSE projekti! " Tämä julkaisu on nyt saatavilla (suora lataus ja BitTorrent) kuin asennettavia DVD-tai KDE Gnome LiveCD kuvia, samoin kuin on asennettavissa verkon kautta tai live päivitys edellisestä openSUSE julkaisu. Kohokohtia ovat Linux-ytimen 2.6.37 parantunut paketti hallinta, KDE SC 4.6.0, Gnome 2.32 ja esikatsella Gnome 3, Firefox 4.0, LibreOffice 3.3.1, ja debyytti liikkuvan release projektin nimeltä Tumbleweed. 11,4 kuvat ovat myös jo saatavilla räätälöintiä SUSEstudio, ja voit rakentaa oman paketteja 11,4 ja muiden GNU / Linux distros openSUSE Build Service. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Samsung Galaxy S 4G tarkastelu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/10/samsung-galaxy-s-4g-review/:



Se on vain ollut kuusi kuukautta sen jälkeen Samsung julkisti erittäin onnistunut Galaxy S hyökkäys, kun Yhdysvaltain markkinoille useita harjoittajan räätälöityjen puhelimien: Elävä ja Captivate GSM kaksoset T-Mobile ja AT & T, WiMAX-keinutuoli Epic 4G Sprint ja kiehtovat Verizon. Lisää johdannaiset saapui myöhemmin, lumota , Continuum , Nexus S , ja LTE varustettu Galaxy hemmotella . Silti Voimakkaat oli ensimmäinen, ja lähinnä ulkonäöltään alkuperäisen Galaxyn S, menettämistä eteen päin kameraa, mutta saada haku-painiketta. Valitettavasti Samsung oli hidas päivittää jo laitteita, kuten Elävä yli Eclair, ja vahvistaa hyvin dokumentoitu AGPS ongelmia . Sinänsä vapauttamista Samsung Galaxy S 4G T-Mobile - pohjimmiltaan päivitetty Elävä HSPA + eteen päin kameraa, pronssi kansi, Froyo ulos portista, mutta ei oma sisäinen flash-muisti - on punakoiso. Vaikka hyötyä niille, jotka odottivat, se isku vasten kasvoja niille, jotka ovat ostaneet Elävä. Mutta onko se arvokas päivittää? Miten se sopii T-Mobilen high-end Android kokoonpano? Lue meidän kokonaisuudessaan uudelleen tauon jälkeen.


Jatka käsittelyssä Samsung Galaxy S 4G tarkastelu


Samsung Galaxy S 4G tarkistaa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 maaliskuu 2011 16:00:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | |

Clearwire toimitusjohtaja Bill Morrow eroaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/10/clearwire-ceo-bill-morrow-resigns/:

Vedoten henkilökohtaisiin syihin, " Clearwire pomo Bill Morrow on melko yhtäkkiä astui hänen kannat sekä toimitusjohtajan ja johtokunnan johtaja. Korvasi hänet väliaikaisesti tulee John Stanton, nykyinen hallituksen puheenjohtaja ja entinen toimitusjohtaja VoiceStreamin (yritys voi tietää paremmin kuin T-Mobile USA). Nyt se ei ole salaisuus, että Clearwire on ollut vähän kipua tapahtumat - se supisti kunnianhimoisia kasvu suunnitelmia ja hyllytettiin sen vähittäiskaupan strategiaa , puhumattakaan siitä, että 4G-kumppani Sprint on nähty carousing sekä LightSquared ja T-Mobile tapahtumat - niin on aivan selvää että Morrow on voinut olla hieman apua näytetä ovea. Seuraa tauko Clearwire n koko lehdistötiedote.

Jatka käsittelyssä Clearwire toimitusjohtaja Bill Morrow eroaa


Clearwire toimitusjohtaja Bill Morrow eroaa perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 maaliskuu 2011 16:17:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Uusi hyökkäys voi poistaa puhelimet tekstiviestillä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Pwe2rfa7IT0/New-Attack-Can-Disable-Phones-Via-SMS:

Trailrunner7 kirjoittaa "pari turvallisuus tutkijoiden Saksa osoitti useiden tekniikoiden CanSecWest konferenssissa täällä keskiviikkona, että ne voivat etänä käynnistää, sammuttaa tai jopa kokonaan poistaa monia suosittuja matkapuhelinten tekstiviestejä. Tekniikka Nico Golde ja Collin Mulliner keskusteltiin vetoaa perustamisesta GSM-verkon ja lähettää erityisesti muotoillun tekstiviestejä puhelimiin. pari oli esittelyvideo puhelimet monenlaisia ​​valmistajat, kuten LG, Sony Ericsson, Nokia ja muut käynnistystä, jäädyttäminen ja yleensä toimivat hilseilevä saatuaan muotoillun tekstiviestejä ne lähetetään. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






EADS Bicycle teräksestä vahvuuden Nylon

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Pk-y8vhwUlU/EADS-Bicycle-Made-of-Steel-Strength-Nylon:

Zothecula kirjoittaa "insinöörejä Bristol siipi Euroopan ilmailuteollisuuden Defense and Space Company (EADS) on ilmoittanut kehittämistä ensimmäisen polkupyörän avulla lisäaine Layer Manufacturing (ALM)-tekniikkaa. Valmistusprosessiin kuuluu kasvava" osia hieno nylon jauhe , samanlainen käsite 3D-tulostus. Said on yhtä vahva kuin teräs, lopputuote on haettu sisältää vain murto-osa raaka-aineesta käytetään perinteisten koneistus, ja prosessi johtaa paljon vähemmän jätettä. On myös mahdollista ottaa valmistuksessa tarkkaan missä komponentin tai tuotteen tarvitaan, sen sijaan että vain tehtaat sijaitsevat usein kaukana poissa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Salaman HTML5 Kääntäjä: Smart Mutta ei ole kaunista

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7M5u1_I_zPU/Flash-to-HTML5-Translator-Smart-But-Not-Pretty:

snydeq kirjoittaa "Peruuttamaton poikkeus Neil McAllister tekee ensin katsoa Wallaby, Adoben kokeellinen työkalu muuntaa Flash sisällön HTML5, ja löytää työkalu mielenkiintoinen idea juurikaan vielä tarjota." Wallaby insinöörit ovat tehneet viisaita päätöksiä suunnittelussa työkalu, mutta mitä todella saa, kun muunnetaan Flash hanke HTML5 on erittäin vähäistä, "McAllister kirjoittaa, suureksi osaksi koska monet Flash toimintoja ei tueta, joten kehittäjät voivat lisätä omia vuorovaikutteisuus jQuery."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






1,2 miljoonaa dollaria arvoinen MS Points tekemistä Hakkerit selvittää Code algoritmi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/E3n6i26BVQ4/12-Million-Worth-of-MS-Points-Taken-After-Hackers-Figure-Out-Code-Algorithm:

Tallenna ja Lopeta blogi raportoi, että joukko hakkereita tajunnut algoritmi takana joukko myynninedistämistarkoituksessa koodit olivat kukin lunastaa 160 MS-pistettä, käytetty valuutta Xbox Livessä. Lainaten: "henkilö olisi vain istua alas ja päivittää uudestaan ​​ja keräät 160MSP koodeja. Eivät kaikki koodi toimisi, mutta enemmistö olisi. Sivusto alkoi 404, koska raskasta liikennettä. Jos sinulla on tiiviimmät jotta piratismia yhteisölle, voit löytää ohjelman saat koodit sinulle. ... Tämä menetelmä oli hieman enemmän työtä pois käyttäjä, mutta se oli silti riittävän yksinkertainen 12 vuotta vanha selvittää. ... Microsoft sai tietää tästä hyödyntää ja lopettaa sen heti, mutta internet merirosvot silti ollut tarpeeksi aikaa varastaa 1.200.000 dollaria arvoinen Microsoft Points ".


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






King haluaa myydä pois Radioamatöörit

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oqt1pUoFAqM/King-Wants-To-Sell-Out-Ham-Radio:

Anonyymi lukija kirjoittaa "Rep Peter King (R-NY), puheenjohtaja House Homeland Security komitea on ottanut käyttöön HR 607, laajakaista ensimmäinen vastanneet lain 2011," joka on tarkoitettu talo Energia ja talousvaliokunta (joka käsittelee telelainsäädännön). Lakiesityksessä valtakunnallisen Public Safety laajakaistaverkon avulla ns D-Block-taajuuksien 700 MHz yleisen turvallisuuden käyttöä. Mutta maksaa siitä, että hän haluaa myydä 420-440 MHz, nykyään käytetään erittäin paljon armeijan satelliitteja ja radio toimijoille. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Islannin kruunuina We Trust: <em>EVE Online</em> IskBank Exposed

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/07M3OmErKnA/In-Isk-We-Trust-the-emEVE-Onlineem-IskBank-Exposed:

riverni kirjoittaa "Eve News 24 on käynnissä pari artikkeleita paljastamiseksi tuottoisa" mustan pörssin "vallitsevat EVE Online, scifi-teemainen yhden palvelimen MMORPG. kokonaisvolyymi toiminta on henkeäsalpaava. Vaikka on olemassa oikeudellinen tapoja vaihto reaalimaailman valuuttaa-pelin valuuttana, mustan pörssin vauhditti lähinnä botters (käyttäjiä, jotka käyttävät automaattista makroja suorittaa palkittavaa tehtäviä peli), on edelleen vahva. Yksi artikkeli raportoi siitä Iskbank.com tekivät noin 290.000 dollaria myynnin aikana 10,5 kuukauden ajan. Nämä luvut eivät sisällä mitään myynnin kautta sisar sivuston Eveisk.ru ja kyllä, ne ovat Yhdysvaltain dollareita. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






DNA-testit tarjolla kaikissa Felony pidätyksistä New Mexico

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gTbfZMnWYKA/DNA-Testing-Proposed-For-All-Felony-Arrests-In-New-Mexico:

Hugh Pickens kirjoittaa kirjoittaa "AP kertoo, että ehdotus laajentaa DNA-testaus kenellekään pidätettiin törkeästä New Mexico on läpäissyt valtion House, laajenee valtion vuoden 2006 lain, jonka mukaan DNA-näytteiden pidätetyistä eräiden väkivaltaisten rikosta, kuten murha, sieppaukset ja seksuaalirikoksista. "Meidän täytyy antaa lainvalvontaviranomaisten parhaat mahdolliset välineet rikosten ehkäisemiseksi ja tuomitsemiseen rikollisia, ja vaatii DNA-näytteitä jotka on pidätetty rikosta on yksinkertaisesti nykyajan vastine sormenjäljet", sanoo pääjohtaja Susana Martinez. Toimenpiteessä , jo olemassa tusinan valtion epäiltyjä 18 ja vanhemmat joutuvat antamaan DNA-näytteitä - mistä poski moppi, esimerkiksi - kun ne kirjataan vankiloissa mistään törkeästä, koska kannattajien mukaan laajennettu testaus voi auttaa ehkäisemään rikoksia. Mutta vastustajat väittävät testaus loukkaa henkilön oikeutta yksityisyyteen ja saattaa aiheuttaa poliisin tehdä pidätyksiä on tekosyy saada DNA-näyte. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Miksi miehillä ei ole Aistit Viikset ja SAURIA Genitals

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZbsvKdL8Cts/Why-Men-Dont-Have-Sensory-Whiskers-and-Spiny-Genitals:

sciencehabit kirjoittaa "Useimmat mies nisäkkäiden käytellä penis peitetty piikit tehty keratiini, samasta materiaalista, joka muodostaa kynnet, pyyhkäistä pois kilpailijoiden spermaa ja ärsyttää nainen tulee ovulaatio. Myös simpanssit, lähimpien sukulaisten, on peniksen piikit. Miksi don Eikö miehet? uusi tutkimus viittaa siihen, että tämä ominaisuus hävisi, koska kimpale DNA katosi sen jälkeen meidän kehittyvä poikkeaminen simpansseja. Tutkijoiden on todettu toinen DNA poisto, jotka saattavat olla osaltaan ihmisille "isompi aivot."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.