torsdag den 10. marts 2011

Microsoftin tutkijat keuliminen intuitiivinen kynää, en tiedä miten pitää kynä (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/10/microsoft-researchers-show-off-intuitive-stylus-dont-know-how/:


Tällä viikolla Microsoft myynninedistämistarkoituksessa kultakaivos, joka tunnetaan myös TechFest 2011, tutkijaryhmä debytoi melko nuhruinen näköinen kapasitiivinen kynä, vaihtaa toiminnot perustuvat otetta - kiinnostavaa on melko pysähtynyt markkinat , varmasti, mutta on silti muutamia taitoksia on selvitettävä. Monikäyttöinen työkalu hankkii kapasitiivinen multi-touch ja suunta-anturit vastata miten pidät asia, jonka avulla voit suorittaa useita eri tehtäviä yksinkertainen uudelleensijoitus. Demo video kynää työssä näkyy aineeton käsi vaihtamisesta kynä, airbrush, kompassi, ja jopa virtuaalinen huilu helposti, mutta kun hanke korostaa "luonnollisuus" on kokemus, olemme melko varma, että kukaan luonnoksia aivan niin. Tsekkaa video tauon jälkeen nähdä, mitä me tarkoitamme.

Jatka käsittelyssä Microsoftin tutkijat keuliminen intuitiivinen kynää, en tiedä miten pitää kynä (video)


Microsoftin tutkijat keuliminen intuitiivinen kynää, en tiedä miten pitää kynä (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 maaliskuu 2011 09:18:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Being Manan | lähde Microsoft Research | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar