torsdag den 10. marts 2011

Nintendo voi etäyhteyden tiili 3DS jälkeen flash kortin käyttöön?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/10/nintendo-can-remotely-brick-your-3ds-after-flash-card-use/:


Huonoja uutisia niille, jotka aiot käyttää flash-kortin kanssa 3DS - jos Nintendo on havainnut, että olet ollut taputtelemalla yksi yritys voi lähettää laiteohjelmiston päivitys, joka voisi mahdollisesti tiili järjestelmään. Mukaan GoNintendo, japanilainen jälleenmyyjä Enterking lähetetty varoitusviesti omilla sivuillaan, mikä viittaa siihen, että järjestelmä voisi olla unbootable jälkeen ohjelmistopäivityksen jos Nintendo havaitsee olet käyttänyt R4. Enterking ei ostaa käytettyjä 3DSs jotka ovat perinteisesti käyttäneet laittomia patruuna - läpinäkyvä osoitus siitä, että se ei ota mitään mahdollisuuksia tässä. Emme voi tietää varmasti, jos Nintendo jaella sanoi päivittää tai miten Enterking voisi sanoa - mutta Nintendo ei antaa tämän lausunnon Eurogamer vastauksena heidän tarinansa aiheesta:


"Emme keskustele tuotteen turvallisuutta koskevat tiedot (ymmärrettävistä syistä), emmekä voi keskustella yksityiskohdista vastatoimien saatavilla Nintendo 3DS järjestelmä. Nintendon 3DS on parhaiten ajan tasalla tekniikan. Turvallisuus on suunniteltu suojaamaan sekä teosten ohjelmisto-ja suojelemaan Nintendo 3DS laitteiston itse.


Nintendo, kuten useimmat yritykset, ottaa selvä kanta vastaan ​​piratismia . Suosittelemme, että onni omistaa 3DS pysyä erossa muistikorteista kokonaan, "aiheuttaa loppujen lopuksi he vielä laitonta.

Nintendo voi etäyhteyden tiili 3DS jälkeen flash kortin käytöstä? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 maaliskuu 2011 04:48:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Eurogamer | lähde GoNintendo | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar