torsdag den 10. marts 2011

UCSF n robotti apteekki automaattisesti jakaa lääkkeitä, tutkii inhimillinen virhe (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/10/ucsfs-robotic-pharmacy-automatically-distributes-medication-sc/:






Robotit ovat hitaasti ottaen maailmassa , eikö? No, heidän uusin valloitus on apteekki. UCSF Medical Center on toteutettu kolme robotti pilleri-automaattien että käsitellä ja valmistella lääkitys, joka on vaarallista yhteistä ihmisen. Prosessi toimii seuraavasti: lääkäri kirjoittaa reseptiä, sairaalan virkailija lähettää sen yli apteekkiin, apteekin tulee livahtamaan tietokone, robotti poimii sen ja tekee likaisen työn. Automaattisen koneen tarttuu oikea annostus, kolli ja isku osoittava tarra ohjeet ja potilaan tiedot. Pikemminkin kuin peläten työpaikkaa (tai asuu), ihmiset tällä UCSF klo innoissamme tästä robotti-haltuunotto "aiheuttaa se lisää aikaa hoito-antajia viettää potilaiden kanssa samalla proviisorit työskennellä tehokkaammin lääkärit päättävät, mikä lääkitys tarjonnan. Eniten vaikuttava asia, olemme sitä mieltä, että meidän robotti kaverukset ole ollut ainoa virhe, koska valmistelussa 350000 annosta lääkkeet. Take että , meatbags!

UCSF n robotti apteekki automaattisesti jakaa lääkkeitä, tutkii inhimillinen virhe (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 maaliskuu 2011 00:47:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink iMedical sovellukset | lähde UCSF | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar