torsdag den 10. marts 2011

Japanin automaattien saada EV latureita tulee sammuttaa sekä janon ja valikoima ahdistus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/09/japanese-vending-machines-to-get-ev-chargers-will-quench-both-t/:

Japanin automaattien saada EV latureita tulee sammuttaa sekä janon ja valikoima ahdistus

Missä tahansa oletkin Japanissa on automaatteja . Olitpa buddhalainen luostari tai kasvitieteellinen puutarha et ole koskaan kaukana kylmä pullo Pocari hiki tai Gokuri Apple. Pian japanilaisten kuljettajien koskaan kaukana paikka veloittaa EV, joko. Forking Company, joka valvoo 1,2 miljoonaa automaatteja ympäri Japania, aikoo aloittaa työskentelyn Panasonic lähettämään laturit sähköautojen sekä näiden koneiden. Se on mahdollisesti täydellinen ratkaisu, koska näillä asemilla, joilla on jo valtaa ja usein yhteys. Yli seuraavan 12 kuukauden aikana on tarkoitus ottaa käyttöön 10000 tällaisia laturit - ja luultavasti aivan yhtä paljon uhkaavat näköinen julisteita Tommy Lee Jones Hawking hänen erityisesti sekoitus kahvia.

Jatka käsittelyssä Japanin automaattien saada EV latureita tulee sammuttaa sekä janon ja valikoima ahdistus


Japanin automaattien saada EV latureita tulee sammuttaa sekä janon ja valikoima ahdistusta alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 maaliskuu 2011 19:48:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde PhysOrg | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar