torsdag den 10. marts 2011

Samsung yrittää sen käsin salametsästyksen tyytymättömiä Symbian devs varten Bada

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/09/samsung-tries-its-hand-at-poaching-disgruntled-symbian-devs-for/:


Emme voi auttaa, mutta tuntuu tämä on yksi uppoavan laivan tulevan tuen toisen, mutta mitä se kannattaa, Samsung on ilmeisesti alkanut sähköpostia Symbian -kehittäjät Intiassa hyvin yksinkertainen viesti: "jos et ole tyytyväinen siitä, mitä tapahtuu , anna Bada ammuttu. " Sammy tietenkin viittaa Nokian päätös hitaasti asteittain Symbian aikana noin 150 miljoonaa uutta lähetetty puhelimia - ei pieni määrä, myönnetään, mutta alusta on silti saanut lopullista päättymistä aikajana on kiinnitetty siihen nyt, että on epäilemättä menossa runsasrikkiseen devs jotka haluavat mobiilialustan että he tietävät on noin pitkän matkan. Vaikka Bada ei ole globaali veto että Symbian nauttii, se on varmasti suunnattu tavoite joitakin samoja low-end markkinasegmenteillä Symbian alkoi jahdata muutaman viime vuoden aikana ... joten kai näemme synergiaa. Silti, jos se suunnittelu-dollaria, olisimme ahtaalla ei kohdistu alustaa hieman monen valmistajan maailmassa ja saavuttaa - Android, esimerkiksi. Ei voi syyttää Samsung yrittää!



[Kiitos, Peter]

Samsung yrittää sen käsin salametsästyksen tyytymättömiä Symbian devs varten Bada perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 maaliskuu 2011 22:15:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Unwired View | lähde Samsung Hub | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar