torsdag den 10. marts 2011

Intel ja Lenovo vapauttaa Classmate PC: lle lapsille

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/10/intel-and-lenovo-release-the-classmate-for-the-kids/:



Ajattelu, että netbook siellä näyttää täsmälleen samalta kuin Intelin uusin Classmate PC kanssa Lenovo tarra smacked on? No, sinun on aivan oikea. Lenovo ja Intel ovat yhdistäneet voimansa ja tuoda esiin Classmate +, joka on todellakin vain rebadged Classmate PC (tai Intel Oppiminen sarjan reference design). 10,1-tuumainen netbook ei ole Intelin tuore Atom N570-prosessori , mutta se on kaikki muut netbook olennaiseen, kuten Atom N455 CPU, Windows 7, 1 Gt RAM, 1.3 megapikselin kamera, WiFi, ja kolmen ja kuuden kennon akku vaihtoehdot. Kuitenkin, kuten useimmat muut Classmate PC, Classmate + ei ole saatavissa suoraan kuluttajille - ne myydään irtotavarana oppilaitoksiin tai virastojen, lähinnä kehitysmaissa. Ja Classmate + on pois suuri alku - 158000 on jo asetettu otettava käyttöön tänä keväänä Buenos Airesissa. Katso lapsia, netbooks kaukana kuollut! Hit tauko koko lehdistötiedote / silmälasit ja galleria alla muutama lisää kuvia eväät-kuin kannettava tietokone.



Jatka käsittelyssä Intel ja Lenovo vapauttaa Classmate PC: lle lapsille


Intel ja Lenovo vapauttaa Classmate PC: lle, että lapset alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 maaliskuu 2011 00:01:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar