torsdag den 10. marts 2011

Teradek Cube tuo livestreaming tahansa kamera, mutta älä kerro Charlie Sheen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/09/teradek-cube-brings-livestreaming-to-any-camera-just-dont-tell/:


Livestreams on tullut osa jokapäiväistä elämää täällä Engadget ja Teradek Cube pyritään tekemään mitä tahansa kameran Livestream-yhteensopivaa ilman lisäohjelmia tai materiaaleja. Se on korttipakka kokoinen laatikko, satamalaituri kameran kuuma kenkä ja yhteyden Internet hetkessä streaming yhtiön Livestream.com - niin käytännössä kuin jotkut bulkier vaihtoehtoja . Kaiken kaikkiaan on kuusi Cube malleja valita vaihtelevalla laatu / yhteyden ominaisuudet, mutta saat ilmaisen kuukauden Livesteam.com palvelun jokaisesta ostoksesta, jolloin 1.490 dollaria lähtöhinnan hieman maukas. Korkeimmillaan mallit jopa yhdistää Verizon 4G kun ne on yhdistetty Pantech UML290 ja Cube on sanottu olevan mitään kameraa. Tietenkin voit mennä ustream reitti, jos laatu ei ole teidän korkein prioriteetti, mutta suosittelemme vain, että alin pienen budjetin elokuviin.

Teradek Cube tuo livestreaming tahansa kamera, mutta älä kerro Charlie Sheen perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 maaliskuu 2011 23:09:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Gizmodo | lähde Livestream | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar