torsdag den 10. marts 2011

LookTel's Money Reader IOS app auttaa näkövammaisia määrä rahaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/09/looktels-money-reader-ios-app-helps-the-visually-impaired-count/:


Emme saa käyttää käteistä niin usein kuin me aikoinaan, mutta on silti aina kun se on kätevä ja tarpeen, ja että voi aiheuttaa joitakin ongelmia näkövammaisille. Heillä on nyt yksi toinen mahdollinen ratkaisu kohteliaisuus LookTel kuitenkin on juuri julkaissut uuden Rahaa Reader app IOS laitteita. Käyttämällä "patentoitu ja omaan kohteentunnistus teknologiaa", se on voitava tunnistaa Paperiset laskut ($ 1 to $ 100) heti, ja vain puhuu arvon ääneen. Mitä enemmän vaikuttavaa on kuitenkin se, että sinun ei tarvitse pitää lakiehdotuksen tasaisena kameran edessä, tai jopa koko asia runko - vaikka vain thumbing kautta pino toimii. Katso itse video tauon jälkeen, ja osuma App Store napata se nyt 1,99 dollaria.


Jatka käsittelyssä LookTel Money Reader IOS app auttaa näkövammaisia määrä rahaa


LookTel's Money Reader IOS app auttaa näkövammaisia määrä rahaa perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 maaliskuu 2011 19:23:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde LookTel , iTunes Preview | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar