torsdag den 2. december 2010

AVG 2011 päivitys aiheuttaa laajalle levinneitä ongelmia 64-bittisissä Windows

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Bqm-GJsI0Rg/story01.htm:
phx_zs kirjoittaa "Viime yön pakollinen päivitys AVG 2011 Ilmainen versio on aiheuttanut eniten 64-bittinen Windows 7 PC: epäonnistua, kun lastaus Windows. sivuillaan heillä UKK ohjeet kuinka korjata ongelman käyttämällä Boot CD tai USB-laitetta. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Google Block Piratismista liittyviä termejä Autocomplete

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XUe5GdRN-kQ/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Google tekee muutoksia tapaan, jolla se esittelee Web-hakutulosten yrittää sulkea yhteyksiä, jotka voivat olla sidoksissa laittomasti sisältöä. Vuonna liikkua innokkaasti ylisti RIAA, Google sanoo, että se ei sisällä ehtoja tiiviisti piratismia esiintymisen kautta AutoComplete. Yhtiö myönsi, että se voi olla vaikea tietää, mitä termejä käytetään löytää loukkaavasta sisällöstä, mutta "me teemme parhaamme, jotta Autocomplete näkymisen kannalta yleisimmin käytetty tähän tarkoitukseen."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Verizon vahvistaa sopimus-free 4G LTE vaihtoehtoa: samaa verokantaa, hinnoittava modeemit

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/02/verizon-confirms-contract-free-4g-lte-options-same-rates-prici/:
Verizon ei mainita lainkaan sen aikana se on iso ilmoitus eilen, mutta PC Magazinen Sascha Seagan on vahvistanut kantajan kanssa, että se todellakin on tarjonnut 4G LTE palvelu off-sopimus samoin. Se todella tulevat samaan hinnat on-sopimuksen hinnoittelu - $ 50 5GB tai 80 dollaria 10 Gt, plus 10 dollaria per Gt yliannostus - mutta sinun täytyy pulittaa täyden 249,99 dollaria modeemille, toisin kuin vain 99,99 dollaria on kaksivuotinen sopimus (sen jälkeen 50 dollaria posti-alennusta).

Verizon vahvistaa sopimus-free 4G LTE vaihtoehtoa: samaa verokantaa, hinnoittava modeemit perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 joulukuu 2010 17:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink SlashGear | lähde @ Saschaseagan (Twitter) | Lähetä | Kommentit

Sprint panisi pahakseni, vaikka T-Mobile osti 4G kirjon Clearwire

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/02/sprint-wouldnt-mind-if-t-mobile-bought-4g-spectrum-from-clearwi/:
Koska Sprintin suuria investointeja Clearwire - ja että se jakaa WiMAX-verkon yritys - ymmärrätte miksi se voi olla hieman väsynyt kerroit muiden lentoyhtiöiden on spektrin. Se sanoi, Goldman Sachs analyytikko että ilmeisesti tapasi Sprint execs tällä viikolla on sanonut, että he "ovat rohkaisseet" tukku taajuuksia paljon että toisi käteistä T-Mobile USA - yritys, joka on vielä laskeutua ensi- gen verkko jälkeistä strategiaa HSPA + - vaikka se riippuu viime kädessä hinta. Koska Clearwire on hieman synkkä taloudellinen kuva vaikuttaa siltä, että Sprint katselee tätä tee-tai-kuole tilanne - se ei ole välttämättä kiinnostunut polkumyynnin käteistä yhtiö itse kyllästymiseen, mutta jos se sallii yrityksen horjua , että voisi olla inhottava vaikutuksia Sprintin omat 4G tavoitteita. Olisi mielenkiintoista nähdä, miten tämä soittaa ulos.

Sprint panisi pahakseni, vaikka T-Mobile osti 4G kirjon Clearwire perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 joulukuu 2010 17:43:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Puhelin Scoop | lähde BusinessWeek | Lähetä | Kommentit

Microsoft panostaa avoimen lähdekoodin ohjelmistoihin Company

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZZ_f6p7l3mE/story01.htm:
joabj kirjoittaa "Missä voi olla ensimmäisen sijoituksensa avoimen lähdekoodin yritys, Microsoft on kaikessa hiljaisuudessa sijoittanut TurboHercules, joka ylläpitää Hercules avoimen lähdekoodin IBM mainframe-emulaattori. Ehkäpä mahdollisuuksia purloining asiakkaille mehukas mainframe markkinoilta ylittää mitään epäilyksiä Microsoft saattaa on noin avoimen lähdekoodin. Muistatte ehkä TurboHercules: Maaliskuussa se jätti kilpailuoikeuden valituksen EU: n kanssa IBM: n sitoa mainframe käyttöjärjestelmien kanssa laitteisto. " Tarina aiemmin tänä vuonna antanut lisätietoja liittyvää ristiriitaa Hercules ja IBM patentteihin nähden.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




AVG 2011 päivitys aiheuttaa laajalle levinneitä ongelmia 64-bittinen Windows

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/79xNiw4udb0/story01.htm:
phx_zs kirjoittaa "Viime yön pakollinen päivitys AVG 2011 Ilmainen versio on aiheuttanut eniten 64-bittinen Windows 7 PC: epäonnistua, kun lastaus Windows. sivuillaan heillä UKK ohjeet kuinka korjata ongelman käyttämällä Boot CD tai USB-laitetta. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Moskova on Eyes Wikileaks, Liian

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9eQwFk4Syg4/story01.htm:
mark72005 kirjoittaa "Kansallisen turvallisuuden virkamiehet sanovat, että National Security Agency, USA: n hallituksen salakuuntelusta virasto on jo piristynyt ilmaisimeen sähköistä todistusaineistoa siitä, että Wikileaks on tiiviisti tarkkailee Venäjän FSB, että maan sisäisten vakooja verkossa, pelosta ja Moskovassa Wikileaks on valmis vapauttamaan vahingollisia henkilökohtaisia tietoja Kremlin johtajat. "Meillä ei ehkä ole pystyneet lopettamaan Wikileaks toistaiseksi, ja se on ollut turhauttavaa," Yhdysvaltojen lainvalvontaviranomaisten virkamies kertoo Daily Beast. "venäläiset pelata eri sääntöjä. '"Jokin kertoo minulle näitä sääntöjä voitaisiin noudattaa professori Tom Flanagan (neuvonantaja Kanadan pääministeri Stephen Harper), joka avoimesti kannattaa salamurhata Assange.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




App tarkistus: Penki kevyt maalaus IOS

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/02/app-review-penki-light-painting-for-ios/:
Ah kyllä, tulevaisuus! On mukavaa, kun se saapuu teidän edessä kynnyksellä ... tai iPodin. Se on jopa mukavampaa, kun pyytää jotain ja sitten saat sen: muutama kuukausi sitten, me kuolaamassa yli Dentsu Lontoon valo puristamiseen tech demo ja nöyrästi vaati sen App Store julkaisu. Nyt app kädessä, olemme tohkeissaan ympäriinsä talomme yrittää tulla jonkinlainen puolivillaisia Jenny Holzer. Sitä kutsutaan Penki, ja se vie text / symbolin ja muuntaa sen 3D-maustettu kuvien kautta pitkän altistuksen valokuvaus. Kuulostaa bodacious, eikö? Mutta kuten me kaikki tiedämme, tulevaisuus ei ole täydellinen - lue koko huomioon meidän kiiltävä matkaa kolmanteen ulottuvuuteen.

Jatka käsittelyssä App tarkistus: Penki kevyt maalaus IOS

App tarkistus: Penki kevyt maalaus IOS perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 joulukuu 2010 16:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Penki (App Store linkki) , Penki flickr ryhmä , Penki | Lähetä | Kommentit

BMW Designworks USA joustaa sen ekologisen lihas Siemens Inspiro metro käsite

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/02/bmw-designworks-usa-flexes-its-eco-muscle-with-siemens-inspiro-s/:
BMW-konsernin Designworks USA - missä olemme kuulleet ne ihmiset ennen? Ah, kyllä, että on miehistö, joka on vastuussa Thermaltake Level 10 PC tapauksessa , ja olemme epätoivoisesti toivoen, että tämä käsite on yhtä (tai enemmän) menestystä avoimilla markkinoilla. Metrossa näet yllä väitetään 97,5 prosenttia materiaalista, jossa alumiinirunko, pirteä sävyjä ja naurettavan tilavat sisätilat. Se on merkittävä Siemens Inspiro, ja se on oikealla tiellä näy Varsovan Metro Warszawskie hieman yli vuoden nyt. Ei sana, jos rekisteröityä kapellimestari dutie kuitenkin.

BMW Designworks USA joustaa sen ekologisen lihas Siemens Inspiro metro käsitteen alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 joulukuu 2010 16:23:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink DVICE , Inhabitat | lähde Fastcodesign | Lähetä | Kommentit