torsdag den 2. december 2010

Chrome hiekkalaatikot Flash Player viimeisin Dev kanava julkaisu Windows

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/02/chrome-sandboxes-flash-player-in-latest-dev-channel-release-for/:
Hei, Adoben vihdoin tajunnut, miten tehdä Flash varma - on Google tee se! Pojat takana suosikki hakukone on päivittänyt uusin Dev kanava vapauttamista Chrome sisällyttää uuteen sandboxing järjestely Flash Player-sisältö. Se tulee palvelemaan rajoittaa tutustumista arkaluonteisiin järjestelmän resursseja ja tehdä Flash toiminta yleensä vähemmän uhkaava lause kuin se tällä hetkellä on. Tämä merkitsee myös täyttää pitkään lupaus Google antaa Flash samaa se on ollut antaa JavaScript ja HTML tekee jonkin aikaa, ja olisi tervetullut uutinen Windows-käyttäjille innokkaita minimoida "mahdollisen hyökkäyksen pinnalla" heidän selaimella. Anteeksi, Mac fanit, olet vuonna vakuudettomien kylmä nyt. Tietenkin Dev kanava itsessään on yksi askel vähemmän hienostunut kuin beta-ohjelmiston, joten emme neuvoa hyppää aluksella muusta syystä kuin uteliaisuudesta. Ei vain vielä muutenkin.

Chrome hiekkalaatikot Flash Player viimeisin Dev kanava julkaisu Windows perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 joulukuu 2010 05:50:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Lataa Squad | lähde Kromi Blogi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar