torsdag den 2. december 2010

55 luulevat iPad on arvokkaampi kuin Galaxy Tab

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/02/55-people-think-the-ipad-is-more-valuable-than-the-galaxy-tab/:
Jos luet Tech News tänään, odottaa tarinan tekee kierroksilla koskee "kuluttaja äänestyksen" luokitus iPad vs. Galaxy-välilehti. Raportin mukaan, "ylivoimainen enemmistö" kuluttajat mieluummin Applen tabletti yli sen lähimpään Android kilpailija - mahtava 85 prosenttia vastaajista epäili tuntui iPad oli suurempi koettu arvo kuin Tab. Kuulostaa järkyttävä, eikö? Paitsi siellä on yksi pieni ongelma. "Tutkimus" (ja todella, sinun on käytettävä termi löysästi täällä) koostui 65 ihmistä. Sanotaan vain, että jälleen kerran: 65 vastaajaa. Tämä on ongelma numero yksi.

Ongelma numero kaksi on se, että tutkimuksen toteutti Piper Jaffray analyytikko Gene Munster , joka ei ole vain käyttää outoa ja hieman turha metrinen kuten "koettu arvo" arvioida näitä laitteita, mutta tunnetaan myös villisti miscalculating myyntilukuihin ja odotukset Apple tuotteita. Itse asiassa Gene Munster on todennäköisesti lähellä alkuun most wanted luettelo vastuutonta analyytikoille. Jotkut hänen kuuluisasta piti? Ota villisti spekulatiivinen raportin mukaan Apple myy 5,6 iPads 2010 (perätön ennustus, jonka hän nopeasti uudelleen ja järkevämpää numeroa ... päivän jälkeen laitteen käynnistämisen), tai ennustaa, että Apple olisi rakentaa oman hakukoneen (niin Hyvä niin!), ja tietenkin, Gene uutinen, että Apple on HDTV markkinoilla vuoteen 2011 mennessä . Me mainita 1.000 dollaria AAPL osakekurssi soittaa? Ei? Okei.

Joten tämä uusin raportti, jossa Gene ilmeisesti juuri haastatellut perheet elävät hänen lohko näyttää kuin vilpillinen. Virhemarginaali on ryhmä 65 ihmistä on niin suuri, että se tekee tuloksista iPad vs. Galaxy Tab opiskella kaikki, mutta merkityksetön, ja lisäksi osoittaa salakavala, vaarallinen voima joidenkin analyytikkojen ja heidän Fantasy Football kuvan manipulointia. Tarinan? Seuraavan kerran näet nimet Gene ja Munster samassa virkkeessä, älä ota uutisia jyvän suolaa - käytä koko ravistin.

55 luulevat iPad on arvokkaampi kuin Galaxy Tab perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 joulukuu 2010 10:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink AppleInsider | lähde Piper Jaffray | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar