torsdag den 2. december 2010

Android 2.x osuus on nyt 83 prosenttia kaikista aktiivisista Googlephones

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/02/android-2-x-now-accounts-for-83-percent-of-all-active-googlephon/:
Emme ole täysin varma, että Android 2.1 käyttäjät onnellinen nippuihin kanssa 2,2 kuluttajat - onhan siellä paljon on Froyo että ei ole käytettävissä Eclair - mutta tosiasia on, että viileä 83 prosenttia käytetään aktiivisesti Android-puhelimissa nyt ajaa yksi kaksi viimeisintä toistojen. Muistutus on ansainnut sanoa, että "aktiivinen" tarkoitetaan niitä, jotka käyttää Android Market yli edellä kaksi viikkoa - joka saattaa olla hieman bias kohti yli-edustavat uudempaa puhelimet ihmiset joko luopuvat Cupcake ja Donitsi puhelimia tai yksinkertaisesti ei etsi uusia sovelluksia niille. Joko niin, me arvella on hyvä nähdä tällainen mukava iso viipaleiksi kuluu Android edistyksellisin versioita, se näyttää melkein sääli, että piparkakut saapumisesta pian häiritä asioita uudestaan. Nyt mennään meidän leikkeleet, kaikki tämä ruoka puhe on antanut meille mässyt.

[Kiitos, Dan]

Android 2.x osuus on nyt 83 prosenttia kaikista aktiivisista Googlephones perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 joulukuu 2010 02:41:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Android Developers | Lähetä tämä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar