torsdag den 2. december 2010

Xbox Live Rewards kanta-menee elää Yhdysvalloissa ja Britanniassa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/01/xbox-live-rewards-loyalty-program-goes-live-in-the-us-and-uk/:
Vietä kiusallinen määrä elämäsi upotettu Xbox Live maailmankaikkeus? It's cool - me kaikki teemme. Mutta nyt voit todella olla parempi syy sivuuttaa kuka on huutamassa voit katkaista. Microsoft on juuri käynnistänyt Xbox Live Rewards kanta-testauksen jälkeen se viime vuonna, mutta nyt se on saatavilla vain Yhdysvalloissa ja Britanniassa toimiva pelaajille. Kuten Compadres haltuunsa Joystiq mainita, se on paljon, kuten Club Nintendo, vaan saada pyydyksiä, sinun myönnetään Microsoft Points Tekemisen olisit jo tehdä joka tapauksessa. Pelaajat voivat etsiä kymmenen pisteen lisäpotkua uusimisesta kuukauden jäsenyys, 400 prosentin lisäystä ostaa / uudistettaessa perheen suunnitelma tai 100 pistettä aktivointiin Netflix - ja tämä on vasta alkua. Hit lähde linkki yhdistää. Se on ilmaista, tiedäthän.

Xbox Live Rewards kanta-menee elää Yhdysvalloissa ja Britanniassa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 joulukuu 2010 21:39:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Joystiq , Major Nelson | lähde Xbox Live-palkinnot | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar