torsdag den 2. december 2010

RIM ostaa TAT, BlackBerry UI vaarassa mahtava

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/02/rim-buys-tat-blackberry-ui-in-danger-of-becoming-awesome/:
Tämä ei ole vitsi, itse asiassa se on ihan virallisesti. Research In Motion on juuri vahvistanut hankintaa Ruotsin UI designyritys TAT , joka pian "jolloin niiden lahjakkuutta BlackBerry playbook ja älypuhelin alustoilla. " Sinun on tunnettava TAT kuin joukkue, joka auttoi kiillottaa alkuperäisen Android-liitännän T-Mobile G1 sekä tuoreemmista UI suunnitteluprojekteja - tärkeintä on, että nämä kaverit ovat osoittaneet he tietävät mitä he tekevät . Meidän on tunnustettava, pariliitos rock vankan QNX rakennettu playbook OS joidenkin huipputason sylkeä-paistaa erikoistunut juuri, että on meitä oikeutetusti innoissaan. Kuka tietää, ehkä me vielä nähdä BlackBerry käyttöliittymän kanssa, että joku muu kuin BBMer voisi rakastaa.

[Kiitos, Rasmus]

RIM ostaa TAT, BlackBerry UI vaarassa mahtava perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 joulukuu 2010 07:37:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Sydsvenskan | lähde BlackBerry Blogi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar