torsdag den 2. december 2010

Spacelog tarjoaa kiehtovaa löytää tekstiä ja NASA tehtävät

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/02/spacelog-provides-fascinating-searchable-text-transcripts-for-na/:
Mitä etsit edellä skannaus fyysisen NASA transkriptio kuuluisa hetki Apollo 13 avaruuspeili. Nämä selostukset tehdä erittäin mielenkiintoista luettavaa, varsinkin jos (kuten me) olet todella osaksi pikkuseikat. Nyt ensimmäistä kertaa nämä selostukset ovat ... puhtaaksi uudelleen, on internet . Kyllä, jos vaeltaa yli Spacelog, voit nyt tarkastella koko selostukset Apollo 13 ja Mercury 6 avaruuslentoja hakuja tekstissä myös linkin takaisin lähde kuvia kuin yksi kuvassa yllä. Tämä on sellaista historiallista ja saatavuutta, joka muistuttaa meitä siitä, miksi internet on niin järjettömästi mahtava. Spacelog sivuilla myös sanoo, että he aikovat tarjota muita tehtäviä transkriptien tulevaisuudessa myös Gemini 7, Apollo 8 ja Apollo 11.

Spacelog tarjoaa kiehtovaa löytää tekstiä ja NASA tehtäviä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 joulukuu 2010 09:38:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Spacelog | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar