torsdag den 2. december 2010

OnLive vahtimestari MicroConsole kaikki-you-can-eat-pelin suunnitelma 10 dollaria kuukaudessa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/02/onlive-ushers-in-the-microconsole-with-all-you-can-eat-game-plan/:
OnLive haluaa olla Netflix videopelien, että on selvää , ja tänään se tuloaan kiinteän kuukausittaisen hinnoittelu suunnitelma nimeltä PlayPack auttaa Seal the Deal. Se tulee maksaa 9,99 dollari kuukaudessa, kun se käynnistää 23 tammikuu tilaajilla pääsy takaisin luetteloon neljänkymmenen eläkkeellä ja indie nimikkeitä, kuten monia pelejä täysin uusi OnLive palvelun. Mikä parasta, jos olet ostanut yhtiön 99 dollaria MicroConsole , saat pääsyn että koko kiinteä luettelo vapaa ennen virallista käynnistämistä, joten sinulla on neljätoista kokonaisia pelejä heti valmis pelaamaan heti käynnistyksessä sitä. OnLive perustaja Steve Perlman kertoo voit maksaa kuukausi-to kuukauden ja peruuttaa PlayPack milloin haluat, ja OnLive edelleen tallentaa savegames koko vuodeksi, jos päätät palata - tai jos haluat yhdistellä taulu- korko ja la carte otsikot menettämättä arvokasta edistystä. Joten, kun ovat MicroConsoles menossa saapua? Jos ensimmäisten joukossa ostaa, voit saada omasi tänään iltapäivällä, ja Perlman sanoo, että "tuhannet ja tuhannet laatikot" merenkulkuun juuri nyt. PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä OnLive vahtimestari MicroConsole kaikki-you-can-eat-pelin suunnitelma 10 dollaria kuukaudessa

OnLive vahtimestari MicroConsole kaikki-you-can-eat-pelin suunnitelma 10 dollaria kuukaudessa perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 joulukuu 2010 09:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar