torsdag den 2. december 2010

Gaikai tulee suljettu beta, saamme yksinoikeudella näyttää

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/02/gaikai-enters-closed-beta-we-get-an-exclusive-first-look/:
Tämä on Mass Effect 2, käynnissä netbook - varastossa Eee PC - yhden ytimen Atom-prosessori, joka ei uskalla haaveilla todella käsittelyn peli. Se toimii, koska scifi-ooppera ei ole verotuksessa että pii ollenkaan, vaan lihaksikas palvelin mailin päässä, streaming jalostettu ja pakattu video kuvaa suoraan 10,1-tuumainen näyttö. Sitä kutsutaan Gaikai , ja jos olet ajatellut että se kuulostaa aivan OnLive eri nimellä, sinun on puoli-oikeus. Tämä streaming pelipalvelu on radikaalisti erilainen liiketoimintamalli ei maksa pelaajille penniäkään. Gaikai on valtapeli mainoksissa yksinkertaisesti voit pelata. Jos tämä kuulostaa ajatus haluat kuulla lisää, niin meillä hoitaa sinua. Puhuimme perustaja David Perry, mitä palvelu voi tehdä, mutta yksin käytännön kanssa suljettu beta, ja laaja videoesityksen käynnisty. Tauon jälkeen löydät koko skuuppi.

Jatka käsittelyssä Gaikai tulee suljettu beta, saamme yksinoikeudella näyttää

Gaikai tulee suljettu beta, saamme yksinoikeudella näyttää perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 Dec 2010 10:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar