torsdag den 2. december 2010

Dish Network käynnistää Remote Access sovellus tuo Live TV ja ajoittamista iPad

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/02/dish-network-launches-remote-access-app-brings-live-tv-and-sche/:
Katso, että ei ollut niin huono, nyt se oli? Jos olet befuddled, emme vain viitataan viikolla iPad omistajat ovat joutuneet kuuntelemaan heidän Android-Lovin 'veljet tuntea vahingoniloa siitä ottaa lautasen verkoston Remote Access sovellus. Kuten tänään, että sama ohjelmisto on saatavilla App Storesta, jonka iPad omistajat katsella suoria ja nauhoitettuja ohjelmia niin kauan kuin he laajakaista-yhteys, Sling-yhteensopivan laitteen, kuten Sling Adapter . Se täytyy myös antaa iPad omistajat selata ja hakea jopa yhdeksän päivän ohjelma, aikataulu DVR tallennuksia, hallita konflikteja, poistaa osoittaa useilla vastaanottimilla, ja käyttää tabletti täysin toimiva kauko, mutta paljon meidän tyrmistyneenä, se ei " t on valta tehdä Heroes katsomisen arvoinen uudelleen.

Jatka käsittelyssä Dish Network aloittaa Remote Access sovellus tuo Live TV ja ajoittamista iPad

Dish Network käynnistää Remote Access sovellus tuo Live TV ja ajoittamista iPad perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 joulukuu 2010 07:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde iTunes | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar