torsdag den 2. december 2010

BBC iPlayer aloittaa kansainvälisen käyttöönotolle kanssa tilauspalvelu iPad

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/02/bbc-iplayer-to-start-international-rollout-with-subscription-ser/:
BBC.com toimitusjohtaja Luke Bradley-Jones on laskenut jonkin verran tietoa TV-rakastava maailman paljastamalla, että iPlayer n lanseeraustapahtumaa tulee olemaan "puhdas maksullisena malli", on noudatettava sen jälkeen kumppanuuksia mainostajia "ilmaiseksi" alueilla Ison-Britannian TV catchup palvelua. USA on erityisesti nimetty yksi ensimmäisistä uusia markkinoita yhteisyritys, jonka odotetaan olevan saatavilla ensi vuoden puolivälissä. Lisäksi tietäen sinun täytyy pulittaa saat korjata Top Gear, Doctor Who ja erm, elintarvikkeita, jotka saavat miljardeja, voit myös haluavat tietää, että ensimmäinen foorumi iPlayer ulkopuolella UK olla mikään muu kuin Applen iPad. Mikä on se brittien ja iPad ?

BBC iPlayer aloittaa kansainvälisen käyttöönotolle kanssa tilauspalvelu iPad perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 joulukuu 2010 03:39:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Maksettu sisältö | lähde Broadcast | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar