torsdag den 2. december 2010

Rambus tiedostot ITC valitti lähes kaikki haluaa lopettaa myynnin lähes kaiken

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/02/rambus-files-itc-complaint-against-just-about-everyone-wants-to/:
Rambus tiedostot ITC valitti lähes kaikki haluaa lopettaa myynnin lähes kaiken
Rambus , joka vaatimattomasti kutsuu itseään "yhdeksi maailman johtava teknologian lisensointiin yrityksiä", on nöyrästi pyytänyt kansainvälisen kaupan komissio estää tuontia ja myyntiä hämmästyttävän valikoiman tuotteita yritysten kuten Broadcom , Freescale , LSI , MediaTek , NVIDIA , ja STMicroelectronics - joista jälkimmäinen oli nostaa vuoteen Caltech vasta eilen. Eikä tässä vielä kaikki! Rambus osoittaa myös, että muut "yritykset, joiden tuotteet sisältävät syytetty puolijohdetuotteiden" on myös nimetty, myymällä asioita kuten "henkilökohtaiset tietokoneet, työasemat, palvelimet, reitittimet, matkapuhelimet ja muut kannettavat laitteet, digisovittimien, Blu-ray-soittimet emolevyt, plug-in kortit, kovalevyt ja modeemeja. " Tämä olisi vain noin kattaa 95%, mitä on saatavilla paikalliselta elektroniikkaliikkeestä, ja varmasti tuo meidän loma toivelistoja oikeudelliseen epävarmuuteen.

Tämä on jatkoa aiemmin riita yrityksen, erityisesti NVIDIA , joka jatkaa kautta patentinloukkaukseksi oikeusjuttuja arkistoivat Yhdysvaltain käräjäoikeudessa vastaan yhtiöiden edellä. Lisäksi, että Rambus toivoo, että ITC lopettaa maahantuonnin ja myynnin kaikki mahdolliset loukkaavien tuotteiden jälkeinen kiire. Tämä tuntuu hirveän rajuja, mutta puolestaan Rambus kertoo, että se on yrittänyt kaikin voimin neuvottelemaan lisenssiä näihin muka likainen jälleenmyyjät ja että se kerrottiin "Ainoa tapa ne saada vakavia on, jos me haastaa heidät." Joten, aseta panokset, koska tässä mennään.

[Kiitos, Antonio]

Jatka käsittelyssä Rambus tiedostoja ITC valitti lähes kaikki haluaa lopettaa myynnin lähes kaiken

Rambus tiedostot ITC valitti lähes kaikki haluaa lopettaa myynti lähes kaikki alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 joulukuu 2010 13:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink X-bit labs | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar