torsdag den 3. februar 2011

Anniston, Alabama sensuroida Työntekijöiden Facebook sivut

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VZ9SfilyIcM/Anniston-Alabama-To-Censor-Employees-Facebook-Pages:
ISurfTooMuch kirjoittaa "Jos olet kaupungin työntekijä on Anniston, AL, on parasta katsoa, mitä sanottavaa ole. Tämän ehdotuksen käsittelemällä City Council, työntekijöitä olisi kielletty lähettämästä mitään" negatiivista "tai" noloa " noin kaupunki. Huomaa, että he eivät puhu virallisesti kaupungin sivut täällä, mutta työntekijöiden henkilökohtaisia sivuja. Jokainen hoito kouluttaa näitä pellejä olemassaolosta ensimmäisen tarkistuksen? "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


BlackBerry playbook saa demoed pystyasennossa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/03/blackberry-playbook-gets-demoed-in-portrait-mode/:
Se on lyhyt ja hieman epäselvä, mutta keskellä 14 minuutin esittelyn BlackBerry playbook ihmiset mistä Lotusphere Podcastit teki jotain ensin: demo tabletin vihdoin avulla pystyasentoon. Valitettavasti emme saa katsoa paljon enemmän kuin kotona näyttö ja näppäimistö, ja näyttää siltä, että toimintoja ei ehkä hioa ihan vielä - playbook käytetään ensimmäisen kymmenen minuutin video oli tavallinen vaaka- käsitellä ainoastaan, ja muotokuva-käytössä malli nopeasti laittaa takaisin pöydälle jälkeen lyhyt esittely. Osuma lähde linkkiä ja täydellinen video, ja etsiä pystyasentoon tehdä ulkonäön ympärillä 10:55 tavaramerkki.

BlackBerry playbook saa demoed pystyasentoon alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 helmikuu 2011 17:06:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Electronista | lähde Lotusphere podcastit | Lähetä | Kommentit

Hack Chrome, Win 20.000 dollaria

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5KYf2apuRQ0/Hack-Chrome-Win-20000:
CWmike kirjoittaa "Google maksaa 20.000 dollari on ensin hyödyntää Chrome-selain tämän vuoden Pwn2Own hakkerointi kilpailunsa CanSecWest Vancouver, BC, 9. maaliskuuta. Tänä vuonna Pwn2Own, tutkijat pit hyödyntää vastaan koneiden Windows 7 tai Mac OS X koska he yrittävät kaataa Microsoftin IE, Mozilla Firefox, Applen Safari ja Chrome. ensimmäinen tutkijat hakata IE, Firefox ja Safari saa 15.000 dollaria ja kone käynnissä selaimen. Palkintona on 5000 dollaria enemmän kuin annetaan hyödyntää selaimissa viime Pwn2Own kilpailu, ja kolme kertaa enemmän kuin 2009 palkinnot. "Olemme kasvattaneet ante tällä kertaa ja koko cash pool osoitetut palkinnot on noussut huimat 125.000 dollaria," sanoi Aaron Portnoy, johtaja sponsori, HP TippingPointin turvallisuuden tutkimusryhmä, joka asettaa kilpailun sääntöjen keskiviikkona blogi kirjoittanut Portnoy. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Aava Mobile kuulemma asetettu paljastaa Medfield perustuva Android-MeeGo puhelimitse MWC

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/03/aava-mobile-reportedly-set-to-reveal-medfield-based-android-me/:
Innokkaasti tapa unohtaa Moorestown ? Emme olisi järkyttynyt, jos Intel oli samalla leirillä, ja jos täällä huhu astiat pois, se voisi olla Medfield toimii muistinmenetys Mobile World Congress. Jos sinun muistaa, Intel lyhyesti osoitti pois Medfield-pohjainen puhelin viime kuussa, ja nyt olemme kuulemistilaisuudessa, että Aava Mobile - sama yritys vastaa WoW-murskaukseen Moorestown esittelyn Computex - on valmis vapauttamaan todellinen herpaantunut Barcelonassa. SlashGear on se hyvä viranomainen, että Aava on toisen sukupolven Core muotoilu on virallisesti kaulitaan muutamassa päivässä, jossa on Intel Inside, 8.9mm paksu runko, Android ja MeeGo. Luit oikein - molemmat liikkuvat käyttöjärjestelmiä tuetaan. Sanotaan, että Aava ei oikeastaan suunnitelma Hawking näitä kuluttajille, vaan he ovat edestakaisin pois kehittäjille edistääkseen integroitu ACPU ja modeemi alusta. Vaikea sanoa, jos kuori me (toivottavasti) ks. MWC jää lopullinen, mutta voit olla varma me kaivaa enemmän, kun näyttää kerroksessa avautuu.

Aava Mobile kuulemma asetettu paljastaa Medfield perustuva Android-MeeGo puhelinta MWC perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 helmikuu 2011 15:34:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde SlashGear | Lähetä | Kommentit

App - eniten väärin sanan Tech?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_QYdu8P1h7M/App-mdash-the-Most-Abused-Word-In-Tech:
Barence kirjoittaa "PC Pro on blogissaan väärin sanan" app ". Vuoteen iPhone tuli, sana" hakemus "suurelta osin tarkoitettu itsenäinen pala ohjelmisto on asennettu PC-tai Mac. Sitten Apple otti omistuksen leikataan sen kolme kirjainta, ja muutaman kuukauden sana "app" tuli synonyymi pieniä widgettejä koodi älypuhelimille. Nyt Google työntää rajoja "app" määritelmä entisestään. Google Chromen käyttäjät ovat nähneet uuden lisäksi niiden selain äskettäin: Chrome verkkokauppa. Täältä löydät kymmeniä "apps" asentaa ja käyttää suoraan kätevä kuvaketta selaimen aloitusnäyttö. Paitsi, nämä eivät ole "apps" ollenkaan. He sivustot . Googlen ajatus "apps" ovat meidän quaintly tarkoitetut vanhoja hyviä aikoja kuin "kirjanmerkit." Onko sana "app" tarkoittaa mitä tahansa enää? "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Uutiset Corp. asetettu purkaa Myspace?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/03/news-corp-set-to-unload-myspace/:
Meillä Vihaan sanoa, mutta voisimme nähdä tämän tulevan mailin tiellä: Kun Myspace (tai, kuten lapset sanovat, minun [_____]) käynnistettävä itsensä viihde portaali on vain vähän vaikutusta viime vuoden lopulla, ja sitten yrityksen meni ja irtisanoi viisikymmentä prosenttia sen henkilöstöstä, mikä on seuraava askel? Kyyneleet - tulva katkera, katkerat kyyneleet. Ja sen jälkeen? No, näyttää siltä, News Corp. harkitsee pari vaihtoehtoa. Kuten toimitusjohtaja Chase Carey sanoi äskettäin tulos puhelun, "MySpace on saanut erittäin hyvän vastaanoton markkinoilla, ja olemme erittäin rohkaisevia lukuja. Mutta suunnitelma, jotta MySpace saavuttaa sen täyden potentiaalin voidaan parhaiten saavuttaa uudella omistajalla . " Jatketaan teema, hän kertoi maksullisen sisällön seuraavasti: "On ollut paljon kiinnostusta, koska siellä on joitakin viitteitä me jatkaa tätä tietä. Harkitsemme kaikkia vaihtoehtoja ... se voisi olla myynnissä, sitä voitaisiin sijoittajan tulee sisään, se voisi olla meille oleskelevat kanssa uudelleen omistusrakenne johdon kanssa. " Nyt se koko joukko "corporate puhua" siellä, ja vaikka tulevaisuus on ilmaan, olemme melko varmoja siitä, että jos kutsutaan miehemme Chase ja tarjosi hänelle kylmää, käteinen, voisit ehkä ottaa Myspace pois hänen käsissä melko kohtuulliseen hintaan. Varmista, että pyydät häntä heittää Blingees ilmaiseksi.

Uutiset Corp. asetettu purkaa Myspace? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 helmikuu 2011 13:48:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Lataa Squad | lähde Maksettu sisältö | Lähetä | Kommentit

N-Control Avenger Xbox 360-ohjain kiinnitys nyt merenkulku

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/03/n-control-avenger-xbox-360-controller-attachment-now-shipping/:
Myönnä pois, tiedät haluat yksi niistä luonnonvaraisista N-Control Avenger ohjain liitteet : ei ole häpeä, että me haluamme yksi liikaa! Ns Exo-pukuun - joka meillä kassalla CES - antaa Xbox ohjain tarkistaa, ja se on nyt virallisesti merenkulku. Pieni yksikkö toimii sinulle 39,99 dollaria, joten voit osuma lähde linkkiä jos se mitä pidät.

N-Control Avenger Xbox 360-ohjain kiinnitys nyt merenkulun perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 helmikuu 2011 14:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Avenger Controller | Lähetä | Kommentit

Bombay High Court säännöt Astrologia To Be Science

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pDz-PupwLNk/Bombay-High-Court-Rules-Astrology-To-Be-a-Science:
neosaurus kirjoittaa "Intiassa Bombayn korkein oikeus on äskettäin todennut astrologia on" aika testata tiede yli 4000 vuotta vanha. " Tämä ei ainoastaan venyttää määritelmää tiedettä, se myös vahvistaa kansalaisten luottamusta pseudosciences laajemmalla tasolla. " Ainakin voimme tietää varmasti yrittävät saada kreationismin opetetaan tiede kouluissa on yhtä kummallinen ystäviä ympäri maailmaa.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Kanadan hallitus vannoo kääntää CRTC päätös käyttö-pohjaisten internet-laskutus

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/03/canadian-goverment-vows-to-reverse-crtc-decision-on-usage-based/:
Se on tapahtunut ennen kun Kanadan hallitus kumosi CRTC päätöksen ja antoi Globalive päästä Kanadan matkapuhelin markkinoilla, ja näyttää siltä, Ottawa ollaan taas painaa ja kääntää vielä kiistanalainen päätös on sääntelyvirasto. Kuten vahvistanut teollisuusministeri Tony Clement hermona, hallitus aikoo kumota viime CRTC päätös tehokkaasti käyttöön käyttö-pohjaisten Internet-laskutus, jos virasto ei alas ja "aloittaa alusta." Vedoten vanhempi valtion virkamies, Toronto Star lisäselvityksiä että suunnanmuutos voisi tulla jo ensi viikolla. Kuten kaikki kanadalaiset käsittelyssä tämä saattaa hyvinkin olla tietoinen, kysymys käyttö-pohjaisten internet-laskutus on kytevän jonkin aikaa, mutta se oli käännekohta, jossa CRTC päätöksen viime viikolla, että vaikuttaa pienten Internet-palvelujen tarjoajat, jotka luottavat suuret teleyhtiöt verkoissa. Uudessa ratkaisussa, nämä yhtiöt olisivat joutuneet kohtaamaan kustannusten nousu, joka merkittävästi rajoittaa kaistanleveyttä he voivat tarjota asiakkaille - yksi tällainen ISP, Teksavvy, oli itse asiassa jo lähettänyt ilmoituksia asiakkaille heille tietoa että nykyisen 200GB kaistaa korkki olisi pudottamalla vain 25GB 1. maaliskuuta, ja muita tietoja käyttää veloittaa gigatavu.

[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Kanadan hallitus vannoo kääntää CRTC päätös käyttö-pohjaisten internet laskutuksen perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 helmikuu 2011 13:26:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Toronto Star , @ Tony_ClementMP (Twitter) | Lähetä | Kommentit

Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli C5 Nokia, matkapuhelin, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos

Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet hyvin täydellinen älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.

Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.

Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb

Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka tunnetaan toistaiseksi niin Symbian S60. Laite Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.

Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokian puhelimissa. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.

Hinta Nokian C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.

News Corp: n <em>Daily</em> on tuomittu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TfWfjjjFEQI/News-Corps-emThe-Dailyem-Is-Doomed:
rsmiller510 kirjoittaa "Kun kaikki hype, se oli yllättävää, kuinka paljon päivittäin, uusia News Corp. iPad päivälehden näyttää perinteisen aikakauslehden. Loppujen lopuksi, vaikka se on vanhaa mallia uudessa pakkauksessa ja siten ei onnistu . "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Verizon nyt kaasuläpän viisi prosenttia kaistanleveyttä Hogs, downres multimedia kuvat

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/03/verizon-can-now-throttle-top-five-percent-of-bandwidth-hogs-down/:
Nice ajoitus, Verizon. Aivan kuten tuhansia - mahdollisesti zillions - Älypuhelimien käyttäjät ovat pohtineet siirtyä Big Red Applen iPhone 4 , rahdinkuljettaja on livahtanut kaksi kriittistä politiikan muutokset, jotka ovat ilmeisesti voimaan heti. Makaavat kuluessa kuormien sakon tulostaa uuden PDF-että esiin yhtiön sivuston, on tämä:
"Verizon Wireless pyrkii tarjoamaan asiakkailleen parhaan mahdollisen käyttökokemuksen, kun käytät meidän verkkoon, yhteinen resurssi kymmenien miljoonien asiakkaiden. Myötävaikuttaakseen tämän, jos käytät poikkeuksellisen paljon tietoa ja kuuluvat top 5 prosenttia Verizon Wireless tietojen käyttäjien voimme vähentää tietojen siirtonopeudet määräajoin jäljellä sinun senhetkisen ja heti seuraavan laskutusjakson korkean laadun varmistamiseksi verkon suorituskyvyn muille käyttäjille paikkoihin ja ajankohtiin huippukysynnästä. ennakoivan hallinnan Verizon Wireless verkon tarkoituksena on varmistaa, että Loput 95 prosenttia tietojen asiakkaat eivät haittaa siitä kohtuuttoman tiedot kulutusta vain vähän käyttäjiä. "
Tietääksemme tämä on ensimmäinen kerta, VZW on ottanut merkittäviä kantaa kuristusta, ja linkki sen kantaa verkon riippumattomuus (koska se koskee langattomia, anyway) on melko ilmeinen. Mikä eniten kiinnostaa meitä on viisi prosenttia luku, alkuun yhden tai kahden prosentin ei valtavasti, ja siellä on hyvä mahdollisuus, että kaistaa väärinkäyttäjät ovat tuohon johtoporras. Mutta emme vierasta, että monet liikematkustajat laskee tämän erityisen alueen, ja sillä VZW omistaa nyt oikeus kaasuläpän tietoja olemassa olevan laskutusjakson ja seuraava ... Onnea gritting hampaita ja kestäviä kautta, että kahden vuoden sopimuksen.

Vuonna liittyviä uutisia, yhtiö toteuttaa myös optimointi ja muuntamiseen teknologioita verkko, joka on poliittisesti korrekti tapa selittää, että se voi downres tahansa multimedia yrität lähettää kautta Verizon putkia. Pään ohi tauko koko tarjous.

Jatka käsittelyssä Verizon nyt kaasuläpän viisi prosenttia kaistanleveyttä Hogs, downres multimedia kuvat

Verizon nyt kaasuläpän viisi prosenttia kaistanleveyttä Hogs, downres multimedia kuvat alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 helmikuu 2011 12:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Mac Rumors , Boy Genius Raportti | lähde Verizon Wireless [PDF] , (2) | Lähetä | Kommentit

Ime, purista, bang, rintakuva: kuolema polttomoottorin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/03/suck-squeeze-bang-bust-the-death-of-internal-combustion/:
En tupakoi enkä koskaan. En voi sanoa kuin olen tuntenut kiusausta koskaan yritä että erityisesti varapuheenjohtaja, varsinkin koska kustannukset näinä päivinä. 50 vuotta sitten minun välttää että elämäntapa olisi asettanut minut vähemmistö, ja jos olisin uskaltanut pyytää tupakoitsija astumaan ulos tai tehdä mitään seurauksia siitä, mitä heidän tapa teki minun keuhkoihin ... hyvin, että ei olisi mennyt yli hyvin.

Tänään, tietenkin, nämä kysymykset ja odotukset ovat normi, jossa lainsäädäntö pakottaa tupakoitsijat kylmään ja tiede osoittaa, että mitä tulee heidän suustaan ei ole suuri ohikulkijoita. Mutta miksi minä puhun tupakointi on gadget blogi? Muutamassa vuosikymmenessä se on, mitä se tulee olemaan kuin ajaa auton polttomoottori, elämä on täynnä kohtuuttomia veroja, jatkuva haitat, ja valtion tukema yritykset houkutella häpeän joukkoon, jotka uskaltavat kuljeskella kanssa moottori, joka heittää pois 70 prosenttia (tai enemmän) sen energian jätteenä.

Jatka käsittelyssä imeä, purista, bang, rintakuva: kuolema polttomoottorin

Ime, purista, bang, rintakuva: kuolema polttomoottoreiden perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 helmikuu 2011 12:28:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Neal Stephenson antoi Rockets ja innovoinnin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QJ6beD3YkDA/Neal-Stephenson-On-Rockets-and-Innovation:
Dr. Gamera kirjoittaa "Science fiction-kirjailija Neal Stephenson antaa meille hänen näkökulman historian kehityksen raketteja. Hän käyttää että historia kuvaamaan ilmiöitä polkuriippuvuuden ja lock-in."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


1948 kaupunginjohtaja MIT: Käytä liekinheittimillä sulaa Snow?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mIhp95v0Kkc/1948-Mayor-To-MIT-Use-Flamethrowers-To-Melt-Snow:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Vuonna 1948 Boston pormestari James Curley hepulin koska ennätys lunta. Hän kirjoitti MIT ja pyysi apua jopa ehdotti käyttäen liekinheittimillä sulattaa sitä. (Tutustu alkuperäisen tyyppihyväksynnän kirjoitettu kirje)"

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.