torsdag den 3. februar 2011

Verizon nyt kaasuläpän viisi prosenttia kaistanleveyttä Hogs, downres multimedia kuvat

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/03/verizon-can-now-throttle-top-five-percent-of-bandwidth-hogs-down/:
Nice ajoitus, Verizon. Aivan kuten tuhansia - mahdollisesti zillions - Älypuhelimien käyttäjät ovat pohtineet siirtyä Big Red Applen iPhone 4 , rahdinkuljettaja on livahtanut kaksi kriittistä politiikan muutokset, jotka ovat ilmeisesti voimaan heti. Makaavat kuluessa kuormien sakon tulostaa uuden PDF-että esiin yhtiön sivuston, on tämä:
"Verizon Wireless pyrkii tarjoamaan asiakkailleen parhaan mahdollisen käyttökokemuksen, kun käytät meidän verkkoon, yhteinen resurssi kymmenien miljoonien asiakkaiden. Myötävaikuttaakseen tämän, jos käytät poikkeuksellisen paljon tietoa ja kuuluvat top 5 prosenttia Verizon Wireless tietojen käyttäjien voimme vähentää tietojen siirtonopeudet määräajoin jäljellä sinun senhetkisen ja heti seuraavan laskutusjakson korkean laadun varmistamiseksi verkon suorituskyvyn muille käyttäjille paikkoihin ja ajankohtiin huippukysynnästä. ennakoivan hallinnan Verizon Wireless verkon tarkoituksena on varmistaa, että Loput 95 prosenttia tietojen asiakkaat eivät haittaa siitä kohtuuttoman tiedot kulutusta vain vähän käyttäjiä. "
Tietääksemme tämä on ensimmäinen kerta, VZW on ottanut merkittäviä kantaa kuristusta, ja linkki sen kantaa verkon riippumattomuus (koska se koskee langattomia, anyway) on melko ilmeinen. Mikä eniten kiinnostaa meitä on viisi prosenttia luku, alkuun yhden tai kahden prosentin ei valtavasti, ja siellä on hyvä mahdollisuus, että kaistaa väärinkäyttäjät ovat tuohon johtoporras. Mutta emme vierasta, että monet liikematkustajat laskee tämän erityisen alueen, ja sillä VZW omistaa nyt oikeus kaasuläpän tietoja olemassa olevan laskutusjakson ja seuraava ... Onnea gritting hampaita ja kestäviä kautta, että kahden vuoden sopimuksen.

Vuonna liittyviä uutisia, yhtiö toteuttaa myös optimointi ja muuntamiseen teknologioita verkko, joka on poliittisesti korrekti tapa selittää, että se voi downres tahansa multimedia yrität lähettää kautta Verizon putkia. Pään ohi tauko koko tarjous.

Jatka käsittelyssä Verizon nyt kaasuläpän viisi prosenttia kaistanleveyttä Hogs, downres multimedia kuvat

Verizon nyt kaasuläpän viisi prosenttia kaistanleveyttä Hogs, downres multimedia kuvat alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 helmikuu 2011 12:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Mac Rumors , Boy Genius Raportti | lähde Verizon Wireless [PDF] , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar