torsdag den 3. februar 2011

BMW: n aina kun haluat Go tarkastellaan tulevaisuuden liikkuvuuden

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/03/bmws-wherever-you-want-to-go-explores-the-future-of-mobility/:

Ehkä ei myyty käsite kaupunkiliikenteen oman auton huomenna , kun Audi alkoi tutkia asiaa , mutta ehkä BMW: n uusi dokumentti sarjan suostutella sinua. Luku yksi minne haluat mennä debytoi tänään ja ominaisuudet haastatteluja visionäärit että sen ulkopuolella autoteollisuuden yhteisö - mistä astronautti Buzz Aldrin on yhteistyössä perustaja ZipCar Robin Chase - puhuu siitä, miten autoa voi ja sopeutuvat tarpeita tulevaisuuden suurkaupungin asukkaille. Tämä ensimmäinen elokuva on melko paljon laajennettu traileri, niin me kiinnostunut näkemään koko keskustelut tulevat erässä - ja voimme vain toivoa, nämä chatit eteenpäin ajattelijat vakuuttaa BMW arvioida uudelleen sen naurettavaa auton huomenna käsitteitä . Luku kaksi tippaa 8. helmikuuta, joten pysy kuulolla. Vid: n tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä BMW: n aina kun haluat mennä tutkii tulevaisuuden liikkuvuuden

BMW: n aina kun haluat Go tarkastellaan tulevaisuuden liikkuvuuden perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 helmikuu 2011 00:35:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Translogic | lähde BMW | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar