torsdag den 3. februar 2011

Kanadan hallitus vannoo kääntää CRTC päätös käyttö-pohjaisten internet-laskutus

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/03/canadian-goverment-vows-to-reverse-crtc-decision-on-usage-based/:
Se on tapahtunut ennen kun Kanadan hallitus kumosi CRTC päätöksen ja antoi Globalive päästä Kanadan matkapuhelin markkinoilla, ja näyttää siltä, Ottawa ollaan taas painaa ja kääntää vielä kiistanalainen päätös on sääntelyvirasto. Kuten vahvistanut teollisuusministeri Tony Clement hermona, hallitus aikoo kumota viime CRTC päätös tehokkaasti käyttöön käyttö-pohjaisten Internet-laskutus, jos virasto ei alas ja "aloittaa alusta." Vedoten vanhempi valtion virkamies, Toronto Star lisäselvityksiä että suunnanmuutos voisi tulla jo ensi viikolla. Kuten kaikki kanadalaiset käsittelyssä tämä saattaa hyvinkin olla tietoinen, kysymys käyttö-pohjaisten internet-laskutus on kytevän jonkin aikaa, mutta se oli käännekohta, jossa CRTC päätöksen viime viikolla, että vaikuttaa pienten Internet-palvelujen tarjoajat, jotka luottavat suuret teleyhtiöt verkoissa. Uudessa ratkaisussa, nämä yhtiöt olisivat joutuneet kohtaamaan kustannusten nousu, joka merkittävästi rajoittaa kaistanleveyttä he voivat tarjota asiakkaille - yksi tällainen ISP, Teksavvy, oli itse asiassa jo lähettänyt ilmoituksia asiakkaille heille tietoa että nykyisen 200GB kaistaa korkki olisi pudottamalla vain 25GB 1. maaliskuuta, ja muita tietoja käyttää veloittaa gigatavu.

[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Kanadan hallitus vannoo kääntää CRTC päätös käyttö-pohjaisten internet laskutuksen perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 helmikuu 2011 13:26:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Toronto Star , @ Tony_ClementMP (Twitter) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar